Monosabios

14 Responses

 1. No saps com m'agradaria de fer-te el comentari, Vicent, però raons de consciència m'ho impedeixen. Supose que em sabràs disculpar.

  Salut!

  Salut!

  • Vicent Piquer ha dit:

   Xe!! Rafel amb l'ànsia que esperava el teu comentari i va i m'ixes amb que raons de consciència t'ho impedixen? estas pèrdonat sempre que eixa raó no siga pel mal que estan les fotos i no volies danyar-me, ara bé si és perque ultimament no he comentat cap foto, espere que sàpies que mon ocdupación no em permet entrar al Blog tots els dies, i quan ho faig és a altes hores de la nit i on ja s'han penjat mes de 20 fotos i clar no puc fer el comentari de totes les fotos, així que no coment cap.
   Molta Salut i yo te perdone, pero quan vages al cel no se si allí t'hauran perdonat

  • Si tu em perdones, també ho faran al cel. Però com tu ja has comentat una foto meua, ara me n'aniré al final i les comentaré.

 2. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Molt bones Vicent, i a mès son un retrat social, l'enhorabona, el color trist es a posta?

  • Vicent Piquer ha dit:

   gràcies Mercedes , el color no he volgut pujar-ho de to perquè crec que són unes persones tristes no són gens alegres i tampoc van ni nets ni amb camises noves , així i tot inclús crec que li he donat massa color i es veuen les camises massa roges, si et fixes tots els anys porten la mateixa roba fins a l'amo que apareix en la primera foto a la dreta.
   Salut

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Vas més que aquest blog!
  Dona gust paladejar les teues imatges.
  Que no siga tot llavar-te la cara, a la segona li sobra espai per la dreta, li'n falta per l'esquerra (i jo haguera et desaparèixer el cable).

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Molt correcta l'edició de les dues, amb bon color.
  En els dos casos els protagonistes fugen de la càmera, personalment no m'agrada.
  A la foto horitzontal els talls són traumàtics. Salut

  • Vicent Piquer ha dit:

   Esta clar que la teua experiència es traduïx a saber amb una mirada el que un altre ull no veu, ningú s'ha adonat de que fugen de la cambra, i és cert quan intentes fer-los una foto es giren, no se si sàrria perquè no estan legals,cobran en negre i no volen que els reconegues o perquè no es canvien de roba i amb la primera foto que es van fer en 1985 ja estan contents perquè van eixir millor que ara, Però si que és veritat.
   Respecte a la primera foto , sobre els talls traumàtics, jo pensava que donava a entendre el que era i on estaven amb un tros de cada cosa, i no va ser facil captar eixe moment , atés que passava molta gent que no estan així contínuament, he hagut de clonar i quoitar diverses coses que apareixen fora de lloc i m'ha costat prou poder traure-la.
   Una altra lliçó majistral que tindré en compte . Salut

 5. Vicent Granell ha dit:

  Una edició mot bona !! en la 1ªveig que has inclos masa elements i damunt esquiven la mirada de la camera, no colaboren millor no mostrar-los, si et desafien cal mostrar-ho. La 2ª li falta un poc d´aire per baix , que te mire i ja que tu estas agatxaet doncs que ell estiga dret i ja seria masa !! Bon treball !!
  A per més !!
  Bon Vent !!

 6. Vicent Granell ha dit:

  Per cert … El Monosabio està tancat per runes al edifici … !!

 7. En la primera no m'agrada la distribució dels elements.
  En la segona em passa el contrari. La veig molt ben construïda amb la diagonal que ix del cantó dret inferior, compensada per les (no sé com es diuen). Fins i tot m'agrada el cable de la paret. Dóna detall a un espai que resultaria massa avorrit sense ell.
  El contrast del color el veig molt realista i agradable. Les veig bé de definició
  M'agradaria, això sí, saber si les has fetes amb el teu Tamron nou. També trobe a faltar les dades EXIF.
  Un pas més en el camí, Vicent. Gràcies per compartir-les.

  Salut!

 8. Carlos Muñoz ha dit:

  M'agrada aquesta sèrie doncs té un contingut social important. En la 1ª la postura de l'amo amb les mans en les butxaques, com contant les monedes, i sense fer cas a ningú. La posició i mirada de el ¨monosabio¨és realment fantàstica, doncs està com mirant de reüll i amb desconfiança cap a l'amo. La instantània és molt bona. Que està excessivament tallada pels cavalls, bé però així s'entén millor l'escena. Bona foto Vicente, bé de llum i de focus que era un dels teus problemes.
  La 2ª és una llàstima l'enquadrament, doncs una miqueta més a la esquerra t'haguera quedat de luxe. El cable a mi no em molesta, doncs fa de diagonal i punt de fugida. Anem molt bé Vicente. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit