Marjal de Sueca

  Per si algu està interesat recordé que les aigues ja hi són a la Marjal de Sueca-El Perelló-Albufera, el primers brots d´arròs están eixint i de moment encara podem fer algún que altre reflexe molt guapo i algún color verd interessant que captar. Aquesta está feta des de la Muntanyeta dels Sants aquest matí del 06/06/13. Vaig dir que tornaria a al Marjal … he tornat … i Tornare aviat !!!

Canon eos 7d ,17-50mm,f/11, 1/200, iso 100

 • Autor: Vicent Granell

5 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Tan sols t'ha faltat esperar a que la dona acabés d'agranar i demanar-li que posara de front i "en condicions".
  Vas fent-te de l'escola Rafelística i treballant-te fins i tot els "marquets", una passada!.

  • Vicent Granell ha dit:

   El que està agranant es un xicot que sembla que és el que esta de manteniment de l´hermita dels Benissants de la Pedra i que com s´en havia adonat que estava fent fotos doncs no es girava, ja havía parlat amb ell i tot pèrò s´amagava i he preferit pujar aquesta que ell apareixia, tinc netes sense ell però així hi ha altre element a l´escena que li dona joc !!
   Gracies per comentar i opinar !!
   Bon Vent !!

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Bon enquadrament com ens tens acostumats i bona composició, però estos no són els teus cels, m'agraden dramàtics com els fas sempre i no tan blanquinosos. Piquer i jo ja hem fet una primera aproximació a l'Albufera. Salutacions

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Mira per on una foto que m'ha sorprés, no té res a veure amb el que estàvem acostumats a veure en la Marjal i no obstant això ho té tot per a endevinar de que es tracta.
  Es veritat que el que esta agranant no té res a veure amb l'enquadrament tan guapo que has tret, jo haguera preferit sense res abans que l'agranador, igualment en compte d'agranar hagera estat aguaitat mirant el paisatge, haguera canviat el punt de vista.
  De totes maneres una gran foto, i de tant en tant encara que el teu és dramatitzar un poc mas els núvols, és este cas per al meu gust és d'excel·lent. salut

 4. Xe, a mi m'agrada el detall de l'agranador agranant. Humanitza el paisatge, trenca la simetria i mescla l'espiritualitat de la vista amb allò terrenal i quotidià. Sí que és una llàstima això dels núvols. Més que res perquè atrauen la vista a una part de la imatge que no té res. És molt bona per dalt i per davall, però al centre falla. És que la perfecció és impossible. Ja ho sabíem, no?

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit