He obert les portes per Rafel
 • Autor: jose-ferrando

8 Responses

 1. Carlos Muñoz ha dit:

  Això es una macabra invitaciò?

 2. És que, Carlos, açò s'ha convertit en un diàleg que s'allarga en el temps i cal tenir, de vegades, molta memòria. Amb les portes obertes la imatge convida més a la reflexió sobre la condició humana que és efímera i transitòria. Si alguns no perderen de vista les seues característiques, no cometrien tants abusos inútils i no acapararien béns i honors. Quan travessaran aquella porta, què podran aprofitar d'aquelles coses tan inútils?

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Això és el que feia falta , al final has aconseguit trobar la porta oberta, si m'ho hagueres dit que volies fer-la així, ja t'haguera informat de que només l'obrin els Dilluns i els Dissabtes.
  Sobre la foto et diré que si en compte de centrar-la te n'hagueres anat un poc mas a la dreta, t'hagueren eixit unes quantes encreuaments de les làpides que hi ha en el sòl.
  Encara que crec que ja ho hauràs fet, i esta és la millor presa i mes centrada.
  Salut

 4. Ximo Bueno ha dit:

  No sols has obert la porta, a més a més has deixant sense llum ni telèfon a vius i morts (crec que no m'enganye) els has tallat tots els cables.
  Per lo vist has aconseguit la difícil panoràmica.

 5. Ximo Rosell ha dit:

  Ben composta i neta d'edició

 6. Vicent Granell ha dit:

  Una composició de luxe , un tant neta, si de cas jo hagués esperat un cel amb nuvolets i estariem parlant d´altra cosa més superior però el que hi ha juga. Bon treball i profunditat !!
  Bon Vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit