Macro

Nikon 7100/60 Macro   /-iso 100,F6.3,1/125

iso 100,F6.3 1/125

Iso 100 F5,6,3-1/200

4 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Me quede amb la segona, malgrat que la rama de la dreta la veig de més.
  Els animalets… no sé, a la marieta si sobra espai a a la amantis li'n falta.
  Malgrat tot, les tres imatges tenen interès.

 2. Vicent Piquer ha dit:

  De vegades li he comentat a Antonio Cuenca que no puc comentar-li les seues fotos perquè no entenc de macros i les bestioles no m'agraden. En esta ocasió i no es perquè m'han fascinat estes fotos, potser veig un colorit molt encertat en tot el fons desenfocat, que no se si és que la cambra fa l'efecte o és el treball que després li dónes a la terminació.
  A bou passat et faria el mateix comentari que Ximo, però només per la branqueta de la dreta en la segona foto, les altres perfectes .
  Salut

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Tal com quedarem en la reunió passada comentaré la teua foto de la mateixa manera que m'agradaria que comentares les meues, perquè sé que tens criteri per a això, i crec que per a això pengem les fotos. M'agraden estos macros, sobretot la 2ª per la nitidesa, i la suavitat del colorit i per lo be qu´has tractat el soroll. A la primera, jo l'haguera retallat deixant-la amb els dos fulls superiors, ampliant-la un 20/30% i pujant el groc de la bestiola, per a donar-li més protagonisme, molt bé eixe desenfocament La 3ª em pareix molt bona, l'enquadrament, desenfocament i colorit digna del millor Fotanto. Però esta és la meua opinió, una opinió com una altra qualsevol. Salutacions

 4. Vicent Granell ha dit:

  Per a mí a destacar la 1ª de la serie la veig perfecta en tots el aspectes i m´agradaria molt més la de la mantis si no li hagueres tallat la cua !! La 2º la veig molt minimalista per la seua composició i espai buit, Bon treball i bons macros !! Veig que ja vas aportant així que aper més !!
  Bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit