Lluna del 9 d’Octubre

Tot açò és per culpa de Vicent Esteve que és una au nocturna, i com a mon no m’agrada i sóc fàcil , perquè mira!.

                   Que Vicent sap una estona d’açò, eh!! no aneu a pensar          

6 Responses

 1. Jose Ferrando ha dit:

  molt bones per damunt la primera.
  la segona al meu parer no esta rematada

 2. Vicent Martinez ha dit:

  La primera està bastant bé, encara que jo, hagués tancat més el diafragma amb més temps d'exposició, perquè així, ja que les estrelles surten mogudes, que surtin amb una ratlla més llarga. La segona, la veritat, és que, no m'acaba d'agradar, la veig rara. Aquesta és la meva opinió, però clar, opinions hauran moltes.
  Una salutació.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Completament d'acord amb el criteri de Vicent Martinez respecte de la 1ª. De la 2ª crec que falla molt l'enquadrament i el fet que en tenir moviment la lluna t'ha eixit amb forma d'ou. Salutacions

 4. Ximo Bueno ha dit:

  La primera és una bona idea que no acaba de cuallar (a més del que t'han dit, li sobra llum).
  A la segona, a part de faltar-li foco, li has donat un enquadre que trenca totes les normes però que no és genial.

 5. Vicent E ha dit:

  Moltes gracies per les referencies que de mi fas i els bons calificatius. Les fotos les trobe be, pero coincidisc amb el que diuen de la segona. Respecte la primera, i contestant a Vicent, he de dir que no disposavem de molt de temps, i estavem fent proves en colors. Es tracta simplement de jocs de llum. No perseguiem cap circumpolar. Aixo quedara per altre dia. Us posare la meua versio tambe.

 6. Vicent Granell ha dit:

  Com diu ferrando a la 2º jo hagués arriscat i hagués fet una foto a base de" clonar y rellenar segun el contenido" i així hagueres aconseguit alló que realment pretenies, la 1ª la veig part d´un treball que porteu a terme molt divertit i entretengut i que alguna vegada vos acompanyaré per provar coses noves a la fotografia.
  Cuida´t !!!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit