L’espectacle que més m’agrada.

140mm – 1/1.250s – f/4.0 – ISO 100

5 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Bona Ximo eres el rei , el amo en aquest terreny, així i davant de la nitidesa dels principals elements de la foto miraria de que el desenfoc de la gent del darrere no fos tan "articial", personalment miraria per altra serie que aquest desenfoc estigués provocat per la camera i la llent, en tot cas pense que el eres " amo i senyor d´aquestes imatges " i com al tal un fort aplaudiment !! Plas,plas,plas … !!!
  Salut i bona llum !!!

  • Ximo Bueno ha dit:

   Són molts anys d'espectador i això facilita les coses.
   El desenfoc, en aquesta ocasió, és totalment fruït de la física no hi ha cap manipulació posterior. Ja te mostraré la foto en raw quan hi haja ocasió.
   Gràcies per la teua atenció, Vicent!

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Este Granell és que ha de traure-li entrebancs a tot, jo només diré, que el que vullga que prove, igual que les carreres, mentres et prepares la cambra ja han passat, un ha de ser especialista en este tema i desperquè arreglar-ho com pugues.
  Molt bona Mestre!
  Salut

 3. J. Ferrando ha dit:

  Está clar que la foto es bona, pero disme que hagueres fet sense Pedro Pulido?
  No tingues por de prodigarte en el tema taurí, hem som varios que ens agraden el bous.
  A seguir!!!

  • Ximo Bueno ha dit:

   Efectivament ell posa forma física, valor, tècnica, control, domini… però jo (modestament) eternitze l'instant i el compartisc, és el meu homenatge, el meu granet de sorra que necessita d’experiència i bons gust (des de la barrera).

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit