al costat de Casa

Día de Boira

Panells Solars junt ala carretera d?Alcira 

Una prova molt difícil, que m’agradaria que tot el que tinga temps i puga passe pel carrer Bernardo Asensi i fer una foto hi ha esta fatxada, per a després comparar i comentar, ja es que serà millor que esta, però m’agradaria que ho provàreu (podria ser un Treball a realitzar per tots) , gràcies .
Salut

6 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Molt Vicente !! M´ho apunte i aquesta setmana sense falta pasare pel carrer Bernardo Asensi per fer la prova que nomenes , si sóc sincer he de dir que la meus Sra. m´ho ha dit un fum de vegades i mai he trobat el moment de anar així que aquesta setmana anire complire el desig de dos persones al mateix temps.
  A la 1º li veig una dominant de color groget que se podria millorar segurament provocat per la boirina, les altres les veig molt interessants !!
  bon treball i gràcies per compartir !!
  Salut i bona llum !!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Es curiós, a mi la que més m'agrada és la primera amb diferència. Pense que no hem de deixar de comentar les fotos als Dimecres Fotoaficionats precisament per això, cada u valora unes coses i totes les opinions són interessants més que res si els comentaris poden ser argumentats sense les limitacions d’aquests textos.
  M'apunte al repte de La Providència.

 3. Molt xules.Tambè m´apunte a fotografiar la Providencia.La que mes m´agrada es la primera,pero jo li havera llevat la senyal de la detra.

  • Vicent Piquer ha dit:

   Molt bona observació, però et diré , estava tan preocupat per canviar el color taronja de les llums de tugsteno o sodi i he mogut tants parametres que no he vist el senyal, no em preocupapa la placa perquè tampoc es veuen ni fletxes ni direcció, d'haver sigut així és possible que m'haguera fixat mes , de totes maneres gràcies per l'observació.
   I m'alegra saber que hi ha interés per part de tots a anar a la Providència, no vos diré res ja voreu amb les vostres cambres la dificultat, i si el comenteu ja vos informare.
   No és només acostar-te i zas! foto , ja me'l direu.
   Salut

 4. J. Ferrando ha dit:

  Coincideix amb el Presi i Ana, encara la tonalitat que te m'agrada mes la primera. Crec que li dona un ambient adecuat.
  En cuant a la façana de la Providencia, no et dic que no, intentare aceptar el ret.

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Bona sèrie Vicente. La 1ª m'agrada el resultat i la tonalitat que té és molt natural, m'agradaria que posares les dades exif per a saber el temps d'exposició. La 2ª m'agrada el HDR que has fet, però falta llevar-li les aberracions cromàtiques que té, ja et diré el dimecres com es fa. I la 3ª després de veure-la en ta casa m'agrada com t'ha quedat encara que veig unes ombres blanques per a dalt que no sé de què seran. Però molt bon treball ja es noten els teus avanços en Photoshop. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit