Les Danses d´Algemesí als actes Pobresa Zero Poliesportiu

12 Responses

 1. Juanjo Boix ha dit:

  Molt bona la composicio, la situacio del chiquet es tot un detall.
  M'agrada

 2. Jo l'haguera retallada un poc de l'esquerra, des del ballador pensatiu. Trobe que el buit li resta dinamisme. A més a més l'altra balladora no té la mateixqa posició que els altres dos que van ben coordinants.
  El "chiquet chicotet" està perfectament enfocat, per la qual cosa suposarem que l'has feta amb un angular amb el diafragma bastant tancat.

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Imatge curiosa i graciosa.
  Jo no l'ha retallaria (quedaria coixa) i encara que és perfectament comprensible donat el dinamisme del moment, és clar que t'has quedat curt per l'esquerra.

 4. Eldio garcía ha dit:

  "La foto està enquadrada davall la mirada del protagonista pricipal , el xiquet i és una llàstima el cel… però és el que havia"

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Molt bona composició i punt de vista arran de terra. Només li veig un defecte que és el color de les samarretes, que haurien de ser blanques i tenen un to magenta que no m'acaba. Però com sempre et dic, està molt bé vista. Salutacions

 6. J. Ferrando ha dit:

  El xiquet, estava o el portaves tu.
  Molt bona presa.

 7. Vicent Piquer ha dit:

  Quasi perfecta , el dia no acompanyava, tot gris i empastrat d'altra banda molt ben composta, jo crec que millor així que tallar, perquè per mitja mà caldria sacrificar molta part de la foto.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit