Col·laborant amb “Pobresa Zero”.

(70mm 1/125s – f/9.0 – ISO 200)

9 Responses

 1. La trobe una imatge refrescant i ben composada. Jo l'haguera feta amb un diafragma més obert, però hauria patit el fons que volies mostrar. El somriure és fantàstic i la posició de la dolçaina que apunta a la diagonal, molt adequada.

  Salut!

 2. Eladio García ha dit:

  Ximo. Molt bé la xica i bé el nostre tornejant en segon lloc. La trobe un poc blanqueta i un poc falta de contrast però potser és el que volies coseguir."

 3. Juanjo Boix ha dit:

  Si m'obligaren a posar-li alguna pega, diria que el jersei potser tinga un exces de llum i el bastonet queda un poc asfixiat per l'esquerra, tal volta la distancia entre els dos deuria ser major.

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  M'agrada la foto. Per l'espontaneïtat de la mateixa i l'alegria que transmet. Estic d'acord amb Juanjo que li sobra una mica de llum i li falta saturar una mica els colors, per al meu gust. Bona foto Ximo. Salutacions

 5. Vicent Granell ha dit:

  M´agrada tant la composició com el somriure de la model que en tot moment va colaborar amb tu per a fer aquest retrat. bon trball i bon dia el que pasarem tots en companyia dels companys de Pobresa Zero.
  Salut

 6. Vicent Piquer ha dit:

  Mol bona composisió, m'agrada molt, llastima que al igual q'ami el color descolorid i gris del día que feia, han eijit les fotos empstrades.
  Salut

 7. J. Ferrando ha dit:

  No el dic que en eixa model jo tambe trauria bones fotos, per que no seria veritat.
  Molta frescura que refleja l'ambient que vixquerem

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit