La Xopera

A qui matina Déu li ajuda, li premia i menja xocolata amb xurros

Sigma 17/50 a 20mm  f/2.8  1/25  ISO 100

Sigma 17/50 2.8 a 35mm  f/2.8  1/100  ISO 100

Sigma 17/50 2.8 a 17mm  f/8  1/50  ISO 100

13 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Molt bona sèrie, se noten les magistrals mans

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Parlant de mans quasi se'm congelen del fred que feia.
   La 1ª no és HDR les altres si que ho són. A més porten un tractament per a saturar una mica els colors. Gràcies per la teua opinió.

 2. Vicent ha dit:

  Xeeee !!!!
  No havia vist mai la xopera amb eixa llum !!
  Estan esplendides les fotos. A mes de tractar-se de HDR tenen eixa llum mágica de primeres hores del mati, i eixa saturacio fa que siguen realment bucoliques.
  Molt be, mestre.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Molt agraït pel teu comentari. Em dóna la sensació de que no som conscients de la riquesa d'aquesta zona. Jo l'he visitat diverses vegades al llarg d'enguany juntament amb Rafel i cada vegada que hem anat hem fet fotos completament diferents de les altres.

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Maravillos , Carlos , valge la pena gelarte y fer la matinada.
  mol bona serie .
  Salut

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Encara sort que alguna foto va eixir decent, doncs després del madrugó va valdre la pena tant com la xocolata amb xurros que em vaig fer quan vaig acabar. Gràcies per opinar

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Bé "magnificador de colors"!
  La primera la trobe gelada, però per lo vist "feia fred".

  • Carlos Muñoz ha dit:

   El fred que feia era per a quedar-te d'una peça. Crec que ja us estic mal acostumant al fet que les meues fotos siguen principalment HDR´s doncs sembla que us agraden més que les que no ho són. En qualsevol cas gràcies per la teua opinió.

 5. En la primera es nota el fred. M'agrada l'ambient i crec que reflexa millor el paisatge interior que les altres. A la segona el contrast de la rama verda li dóna molt de caràcter. La tercera és la que més m'haguera agradat abans. Crec que és la més realista de totes, a pesar de la saturació, però no la trobe tan personal com les altres dues.
  Jo vaig estar dimarts i la veritat és que el fred combinat amb la humitat és un autèntic martiri, però les imatges que veus són impagables. Una altra cosa és que les sàpies captar. A mi no m'eixiren tan bé com a tu.

  Salut!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Em sorprèn que digues que la 3ª és la que més t'haguera agradat abans. No estaràs renunciant als teus principis cromàtics veritat?. No em puc creure que tu no tragueres bones fotos d'ací, caldria veure-ho. Gràcies per la teua opinió

  • Ara te'n penjaré una amb els meus principis cromàtics. Estic una mica embolicat amb aixòdel paisatge interior. Vaig anar a buscar el meu i no el vaig trobar. Per això quan he vist les teues fotos he fet esta reflexió. Segurament estava fent-me-la a mi mateix. Sí que vaig fer algunes coses que m'han sorprés i ja tinc clar que hauré de tornar. Si vols, anem un dia i ho discutim. No sé si hauríem de dur una petaca de licor.

   Salut

 6. Vicent Granell ha dit:

  Bona serie de la que trie la 1ª per qué es la més m´agrada, cal dir que trobe a faltar una bona nitidesa i un treball més personal segurament i con comentes deu ser per que estic acostumat a veure el teu treball en hdr. Per a mí en aquestes imatges falta arredonir la teua visió i ja no parle de fer-les en hdr , en tot moment vull vore que és el que Tu veus i en aquesta serie me falta visió personal. tot i aixó sabedor del fretorro que està fent i que jo ho pase molt malament quan fa fred ho considere un bon treball en el seu inici a mig acabar, que conste que és la meua opinió i sembla calr que és posible que Tu amb aquestes imatges si que plasmes la teua visió.
  Salut i bon Vent !!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   La veritat és que d'aqueix dia tinc un fum de fotos que podria haver pujat també, però no vull avorrir-vos amb tanta foto del mateix tema. He pujat la 1ª precisament esperant el teu comentari doncs no és HDR i encara que reflecteix d'una manera més natural l'ambient, és amb la 2ª i sobretot amb la 3ª el que jo vull transmetre. La diversitat de colors, llums i ombres que estan ací a 1 km. de casa. Quant a la nitidesa no es poden enfocar més Salutacions i graciès per la teua opinió.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit