Correfoc Muixerola 2013

(24mm – 1/125s – f/10.0 ISO 2.000)
(70mm – 1/125s – f/11.0 – ISO 1.250)
 

8 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Bones i rapidet has estat !! jo encara ni les he descarregat !! Estic impacient pet veure les de Vicent Esteve , el xicon pareixia que en era ell el que estava fent de correfocs i entrava fins dintre del foc !!
  Salut i bon vent !!
  La barba bé ???

 2. Vicent Piquer ha dit:

  No tenen soroll i aijo em deija preocupat, no se si eije flas que portabes l'asabut aprofitar o com t'adit en l'anterior comentari, ( una ola per la Nikon y el mestre), yo no he pogut traure eija nitidesa.
  mol bones, Salut

  • Ximo Bueno ha dit:

   Aquestes estan fetes sense flaix.
   Evite el seu ús (probablement per ignorància) però amb aquest tipus de foto m’agrada comparar i en faig amb flaix i sense, encara que les “sense” solen ser les escollides.
   Ah… he perdut un programeta que llevava el soroll, així que aquestes com les d’Obrint Pas (amb perdó per als seguidors de les magnífiques càmeres Canon) estan tal com les ha deixat el pobre sensor Nikon.

  • Vicent Granell ha dit:

   El soroll quan és tracta de concerts o d´activitats com aquesta li dona més força a l´imatge i fa que rsulte més atractiva, no me sembla que tinguam que ser tant puristes amb el tema del soroll i més quan és de nit i el que hi ha és el que juga. En aquestes imatges inpreciable el soroll i al mateix temps transmet l´ambient i el fum que tots tragarem, bon resultat i mànific ambient , una altra cosa era el fred … que fred .. !!!

 3. És l'entrada número 1000 del blog! Per al president, és clar.

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Estic d'acord amb que aquestes imatges amb flaix no queden bé. És preferible que tinguen una mica de soroll que no molesta. Boniques fotos presi.

 5. Antonio Cuenca ha dit:

  La cámara no hace al fotógrafo, pero cuando se juntan una buena cámara y un buen fotógrafo, salen fotos como estas.
  Bravo presi !
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit