La que veié Vicent Piquer

Vicent, aquesta és la foto que estava treballant quan vingueres i també a mi m’agrada molt més que l’altra, per això l’altra la vaig treballar en blanc i negre. (200mm – ISO 80 – 1/1000s – f/2,8)

 • Autor: Ximo_Bueno_

9 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  perfecta definició, quina enveja, ja de major ja se a qui vull semblar-me

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Sent contradir-te però l'altra foto transmet molta mas acció que esta. Malgrat això m'agrada l'obertura d'esta , 2.8 pel desenfocament. Pense que l'anterior en color i donant-li undesenfocament adequat quedaria perfecta. Salutacions

 3. Vicent Piquer ha dit:

  creuia q'era la mateija, pero aijina y tot com per a gusts colors yo em quede en esta.
  Salut

 4. Definitivament,les millors fotos del tir i arrossegament són aquelles fetes amb teleobjectiu i en les quals el diafragma està ben obert per desenfocar el fons al màxim. Esta és una bona mostra. Espere que algú en penge alguna amb un angular que em contradiga. Parlant de tot un poc, això de l'ISO a 80 és per a mi un misteri. La teua càmera té passsos intermedis d'ISO entre 50 i 100?

  • Ximo Bueno ha dit:

   Per baix del ISO 100, té tres passos "low" (baixos), L 0.3, L 0.7 i L 1.0 i per damunt del ISO 6.400 té quatre "high" (alts) H 0.3, H 0.7, H 1.0 i H 2.0
   No me preguntes sobre el tema, no sóc tècnic, sóc tan sols usuari i els faig servir segons em sembla en condicions de llum poc habituals però no puc argumentar resultats (m'estime més passar el temps fent fotos que calfant-me el cap)

  • Recaram, estos de Nikon s'ho treballen de veritat. Això és molt interessant per treballar amb diafragmes oberts amb molta llum. En Canon hi ha ISOS alts, però això dels baixos ho desconeixia. La meua 5D només té un pas L que equival a ISO 50. Les altres no en tenen cap. En fi, no es pot tenir tot.

  • Ximo Bueno ha dit:

   Serà per que tu no tens material…

 5. Vicent Granell ha dit:

  Solament veient el careto del carreter ja hi ha prou … !!! Magistral com una sola imatge ho diu tot !!
  Bon treball !!
  bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit