Açò és un homenatge a ¨Galafi¨ un xicotet-gran cavall amb 2…

                                                  Secuencia de 12 fotos pujades de 4 en 4

Continuara….

 • Autor: Carlos Munoz

10 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Xe !! qui eres ?? no has posat el nom , per dirte dos y dos cunt fan!!

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Perdoneu-me. Com sempre algo se m'oblida.

 3. Ai, Carlos, que preocupat per posar el títol, t'has oblidat del nom…
  Jo haguera retallat la primera i l'ùltima i farien, al meu entendre, més bon conjunt. També haguera obert més el diafragma per desenfocar el fons. Ho dic sense saber quin diafragma has utilitzat perquè t'ha faltat publicar les dades.

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Amb la segona jo haguera tingut prou.
  Extraordinària!
  Si de cas li hagués llevat el pal al cel damunt del carro i com diu Rafel un diafragma obert a tope no li hagués fet mal.
  El moment no pot ser més oportú.
  Enhorabona, Carlos!

 5. Sebastián Garcia ha dit:

  Buena serie Muñoz!!!!, esta claro que sabes lo que quieres en fotografia,pero debes de cuidar mas los detalles,si abres la última, veras por que te lo digo.
  Saludos.

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Gracias Sebastian por tu comentario. La verdad es que la 4ª va detrás de la 1ª y debería recortarlas y ampliarlas como dice Rafel pero he preferido en este caso hacer un desenfoque selectivo. No sé si es a eso a lo que te refieres. Pero espera a ver en unos días más fotos de este magnifico animal.

 7. Sebastian Garcia ha dit:

  'Seguro que tienes buenas tomas del tiro y arrastre, esta modalidad tiene mucha fuerza, si logras encuadre correcto salen preciosas, ha sido la primera vez para mi, y seguro que en la próxima edición también estaré……
  Saludos.

 8. Vicent Granell ha dit:

  Bon treball Carlos !! En tot cas i despres de veure amb traquilitat tota la sequencia me sobren la 1ª i la 4ª, pensé que amb la 2ª i la 3ª va de categoría per mostrar al xicotet cavall que ens mostres amb el seu maxim esforç, aixó si que conte que per la propera vegada per amí será un repte captar imatges d´aquest esdeveniment !!
  Bon Vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit