La meva primera HDR

Canon 5D  Obj. 24-70 LII  f/3.2  ISO 100  1/1600s

7 Responses

 1. Dani Ramírez ha dit:

  Molt nitida i amb bona il•luminació, l'unic que et podría dir, es que jo hagués enfosquit un poc el cel, i els els edificis grisos de la dreta. Salut!

  • Vicent Martinez ha dit:

   Justament aquesta foto la vaig fer en HDR perquè el sol donava en aquestes façanes de vidre i no hi havia manera d'equilibrar les llums. O les ombres sortien massa fosques sense detalls o els llums sortien cremades.

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Bona perspectiva per a ser el teu 1º HDR. Jo l'haguera redreçat per l'esquerra i llevat el pal que em molesta, crec que tindria millor perspectiva. També m'agradaria saber quin és la teua opinió sobre els HDR. Si t'agrada l'acabat que s'aconsegueix, comparant-la amb la mateixa foto però amb expo 0. De tota manera jo crec que el hdr és fantàstic quan tenim una escena amb llums i ombres molt marcades, encara que serveix per a qualsevol situació.

  • Vicent Martinez ha dit:

   Carlos, jo penso que el HDR és fantàstic. La mateixa foto la vaig editar sense HDR, perquè fins abans d'ahir no sabia com ajuntar les tres imatges, i la veritat és que, o sortia sense detalls en les parts de major llum o al contrari, sortien les ombres massa fosques. El que passa és que jo crec que el HDR cal utilitzar-lo en algunes fotos, però, no es pot utilitzar per a tot.

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Has aconseguit un ús equilibrat del HDR i no és gens fàcil!
  El resultat és perfecte. Si be estic d'acord amb Carlos en lo del pal, però la foto perdria sense un referent per eixe costat, Són eixes cosetes que compliquen enquadrar coherentment. I és que arrodonir una fotografia no resulta senzill.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit