El culpable i tirant fins als mosquits

El culpable

4 Responses

  1. Dani Ramírez ha dit:

    M'agrada molt el tractament que li dones a aquestes imatges, ja saps que m'agrada el colorid…Bones fotos!

  2. Carlos Muñoz ha dit:

    Gràcies Dani. De tota manera a la 3ª després de pujarla la he rebaixat de saturaciò i ha quedat molt millor. Gracies per comentar

  3. Jo no l'haguera tocada. Per al meu gust la tercera és perfecta i té un punt irreal que m'encanta. La saturació del color ajuda. Del desenfocament no cal dir res. Bona òptica i bon treball de PS, Carlos! M'agrada molt, com a Dani, aquest tractament. Les dues primeres fotos que al "natural" em semblarien vulgars les has convertides en especials. Ja sé que hi ha qui opinarà que les has fetes malbé. Ja ho saps: és la polèmica de sempre.

    Salut!

  4. La veritat és que són unes imatges molt interessants amb el tractament que has fet. Quan les veus per primera vegada, semblen pintures. Escolta, de veritat, que m'agraden molt. He d'aprendre a fer això. La enhora bona Carlos.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit