Jugant a ser models

Vicent Esteve 
 Vte. Piquer
Ricardo Esteve

8 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Sen se comentar el fons de la foto, m'agrada més negre, trobe a resaltar que mires on mires estàn els tres enfocats, molt Vicent molt

 2. Estic un poc decebut. Les fotos estan prou bé, bo, es nota que no vas ser al taller de Xavier Gómez, però clar amb models així no es poden fer miracles.
  Salutacions.

 3. Estic un poc decebut. Les fotos estan prou bé, bo, es nota que no vas ser al taller de Xavier Gómez, però clar amb models així no es poden fer miracles.
  Salutacions.

  • Vicent Granell ha dit:

   Segurament estaràs decebut per que Tu no has eixit en aquesta serie… Tinc que dir que tant el models com el retratiste estaven de pràctiques en aquesta branca de la fotograía que és el retrat.
   Aixó si tot i estar un tant trist per no haver pogut anar al taller de Xavier Gómez, no he fet cap amputació de membresals models.
   Ahh !! Que quede en acta que estem esperant que aquells que partipareu al taller del Xavier almeyns compartiu alguna de les técniques que tinguereu ocasió d´apendre, quan vos vinga be …quedem a l´espera.
   Cuida´t !!

  • Que conste que a V. Piquer li talles un poc el dit menut.

 4. Miguel Alonso ha dit:

  Quin es el efecte que fa molt dures les faccions? Estan sobreenfocades? De les tres la que mes magrada per la postura y el encuadre es la del mig, encara que magraden les tres. Salut.

 5. Destacable els magnífics models…
  Personal l'edició amb aqueix punt de desenfado… sempre positiu cercar nous camins encara que té els seus riscos. Salut

 6. Vicent Piquer ha dit:

  a em vaig posar assentat perquè em tragueren complet, ja que si estic dret i en la poca distància que hi havia, no em trauen res.
  Bo pues!, ara assentat i tot em falta un tros de dit i mig colze.
  L'edició molt bona, i Vicent Esteve està que s'ix.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit