I els empresaris sentien orgull de les seves empreses, eres altres temps.

(24mm – 1/100s – f/18 – iso 200)

9 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  el magatzem de ribera dona molt de si, i vosté el sap treballar, no se pot llevar el camió de l'esquerra?, a més com per a mi es simétrica m'agrada encara mes

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Que llàstima que estiga aqueix puñeter camió ací. La resta de la foto m'agrada per la saturació del color (Benvingut al club) i per l'aclarit de les ombres. L'enquadrament apretadet però és possible que no pogueres fer-ho d'una altra manera. Però aquesta és la meua opinió, una opinió com una altra qualsevol. Salutacions

 3. Neta l'edició i amb bon color.
  Molesta el camió i crec que millor amb una mica més de foto per a baix.
  Una abraçada

 4. Josep Ribera, germà de Julià Ribera, l'arabista, va ser comerciant de taronja i regidor de l'ajuntament de Carcaixent. Si l'erudit serà reconegut per la immensitat de la seua obra investigadora i bibliogràfica, Josep ha passat a la posteritat pel gust i l'esforç que esmerçà en la construcció del seu magatzem. Cal dir que no va llogar cap arquitecte prestigiós perquè en dissenyara els plànols, sinó que encarregà l'edificació a Ríos Chinesta, un mestre d'obres carcaixentí.
  Faig la proposta de demanar a l'Ajuntament de Carcaixent, des de l'associació, que ens obriga el magatzem un dia que no hi haja activitat cultural i que li dediquem una sessió fotogràfica per dins i per fora. Com diu Mercedes, dóna molt de sí. Te llums, línies, detalls, metall, ceràmica, color, disseny. És una joia de la Ribera.

  Salut!

 5. Vicent Piquer ha dit:

  Que lliçó magistral ens ha donat el Sr. Rafel, sap mes que Google i l'enciclopèdia del llibre gros de Pete't, fora broma és veritat que Rafel sap el seu per això ens dóna lliçons a tots.
  Sobre la foto crec que ja t'ho han dit tot, has intentat enquadrar simètricament el que has pogut per culpa dels obstacles .
  Salut

 6. Eladio García ha dit:

  Buena foto, el camión sobra, y le falta un poco de espacio por abajo, yo le hubiera dado un poco de negro a la parte de abajo( la parte mas blanca)

 7. Vicent Granell ha dit:

  Molt Ximo !! Amb questa imatge aconsegueixes que ens dine ganes de tirar endavant la proposta que llença Rafel i poder captar imatges d´aquest lloc i el seu interior !! Bon treball !!
  Bon Vent !!

 8. J. Ferrando ha dit:

  Llegint els comentaris dels FA crec que deuries de trauret el carnet per conduir vehicles pesats i aixi hagueres pogut llevar el camio.
  Veient la foto podem creure que tenies que haver-li donat un poc mes de amplitud, pero jo crec que no tindries moltes opcions de fer-ho.
  I pregunte, per que no clonar i fer-lo desapareixer?

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit