9 Responses

 1. Una sèrie impressionant, Vicent. En la primera, els espectadors li donen més dramatisme encara amb les seues mirades dirigides cap al bou i el torero. Després veig que ja centres l'atenció, encara que el subaltern li'n lleva un tant. Jo intentaria eliminar-lo.
  Els marquets m'agraden molt i el joc de colors que fas amb ells també.
  Les palmeretes aprofiten un poc per descansar de la impressió de la sèrie. Tinc algunes com esta (amb ovni) que estan bé, però vaig optar per penjar les altres. No sé si també s'hauria d'eliminar. És un element estrany en la imatge.
  He visitat el teu blog i t'haig de donar l'enhorabona. Anime a qui llija este comentari que es pegue una passejadeta per allà.

  Salut!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Brutals!
  Encara que amb la tercera imatge (la millor al meu entendre) hagués tingut prou.
  M'alegra veure'm acompanyat amb fotografies taurines per gent que avança tant de presa.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Dramàtiques imatges les que ens mostres, però cal estar ací i disparar molt de pressa per a traure aquesta seqüència.
  Crec que en la 1ª falta aclarir al bou amb el tuto que li dit a Conti, que és el que ens ha explicat moltes vegades X. Rosell.
  Les altres dues les veig molt impressionants sobretot la 3ª per com li cerca el bou amb la banya.
  La 4ª i sense que ens senta Rafel m'agrada més que la seua per estar en diagonal, encara que jo li llevaria l'ovni. Salutacions
  Els marcs no m'acaben, es confonen amb l'arena.

 4. Vicent Granell ha dit:

  Buf .. a mí m´entra canguelis de veure les images que ens mostres, esgarrifoses i plenes de dramatisme … l´altre any que si que vaig entrar a la plaça i vaig captar imatges recordé que amb moments com aquest era imposible que jo pogues fotos i retirava la camera, és més vaig rebre el oferiment per part del metge de la plaça de captar imatges d´una operació en directe al quirofan de la plaça, en cas d´una agarrada a quelcom dels toreros, i vaig molt educadament declinar l´invitació per que jo en desmaie allí mateix. Altre company de FA amb més "ous " i temple va aceptar l´invitació de fer el reportatge per al metge per tal de fer un treball documentat de com és el quirofan de la plaça i la seua acitivitat. Bon treball Xato !!
  La de les palmeretes pensé el mateix que li vaig dir a Rafel i Tu ho has copiat , copiar algo original sempre te la cosa de que algu ho havia vist abans i no has segut molt original solament copies i pensé que cal millorar la idea, en aquest cas cas no ho aconsegueixes … l´altre any será !!
  Bon vent !!

 5. Vicent, vinc de repassar el teu blog i m'ha agradat.
  Netes i bones edicions amb mesurat color.
  A destacar l'evident progressió del teu treball fotogràfic. Enhorabona

 6. Eladio García ha dit:

  Buenas fotos me gusta el colorido.

 7. J. Ferrando ha dit:

  Vicent, TORERO
  Molt oportu i ben editaes

 8. Sebastián. García ha dit:

  Impresionan tus momentos captados, fotos muy logradas Piquer,
  Saludos.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit