Graons

Jugant amb línies, llums i ombres


10 Responses

 1. Ximo Rosell ha dit:

  Se m'oblidaven les dades…
  24.0-70.0 mm f/2.8
  52,0 mm (en 35 mm: 78,0 mm)
  1/200 seg; f/10; ISO 100

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Bon joc de línies i d'enquadrament. Crec que amb una capa d'ajust de nivells incrementant els negres i una mica els blancs queda molt millor, però no l'he fet jo així que m'aguante. Bona abstracció. Salutacions

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Processat impecable (marca de la casa) ì agradant-me la imatge trobe molt buida i nítida la part de baix. Jo la veuria millor apaïsada llevant el 66% de l'espai inferior, però com diu Carlos, és la teua foto i és una bona foto.

 4. La teua mirada fotogràfica la trobe impecable. Veus, apuntes i dispares i captes allò que et dicta el teu cervell.
  Coincidisc amb el comentari de Carlos: per al meu gust li falta una miqueta de contrast. Al comentari de Ximo Bueno tampoc trobe que li falta raó: és més suggestiva la part de darrere i té poc de protagonisme. La trobe un tant constrenyida.

  Encara que fer com fan, diuen que no és pecat, jo no ho faig. No m'importa pecar perquè confie en la indulgència humana.

  Salut!

 5. Vicent Granell ha dit:

  Compositivament la trobe genial si be escert que la veig excesivament blanquinosa posiblement degut a la fortor de la llum. A destacar la diagonal imaginaria que veig que surt de la part de baix esquerre i va cap a dalt a la part central de la corva superior . Bona !! Bon treball i ben vist !!
  Bon vent !!

 6. Sebastián García ha dit:

  Eres un hombre de ideas,fotográficamente hablando, claro, ves foto donde otros no llegamos… me gustaría un poco mas definida la zona de luces, seguro que en tu monitor esta perfecta.
  Saludos.

 7. L'altra versió que tenia era format quadrat tallant per a baix.
  És una foto molt gràfica, intente cercar l'equilibri entre blancs, sacrificant definició i textures, i els negres, sense perdre els detalls. Cercant el que crec que és important: el dibuix sinuós que formen les línies fosques de les ombres.

  Amb el contrast suficient però sense passar-se.

  Moltes gràcies a tots per comentaris i suggeriments

 8. Eladio García ha dit:

  Una foto suave como es tu estilo por eso creo ( para mi gusto)
  quele falta un poco de contraste y le sobra un poco de luz

 9. J. Ferrando ha dit:

  Com sempre, on poses l'ull poses la bala.
  Molt be agraint els comentaris, pero a la fi tots coincidixen, en que la foto es teua i has fet el tractament que a tu
  t' agradat

 10. Vicent Piquer ha dit:

  Tots coincidixen en que li falta quelcom de contrast o que està molt clara, però jo estic segur que tu ja ho saps, la qual cosa li falta i el que li sobra , d'assegurança que ja has vist com queda mes fosca i amb mes contrast, però esta és la teua , per això és teua.
  Impressionant.
  Salut"

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit