Estructures en B/N

12 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Ni blanc ni negre, un tono agresiu i al mateix temps moderniste com l'estructura la cual les dos coses se complementen.
  Lo que mes em llama l'atenció es que no vex cap alo i un enfocament impresionat.
  Salut

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Les fotos tenien els blancs i negres molt purs però al final els vaig donar un toc amb corbes per a donar-los un acabat diferent. Que no tinguen halos, com tu bé dius, no significa que no els tingueren, doncs vaig haver de llevar-los amb molta paciència amb el ratolí. Gràcies per opinar

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Una vegada més me sorprens gratament i em deixes sense res que dir-te.
  Un plaer gaudir de la teua obra (malgrat criteris discrepants i puntuals).

 4. De la sèrie que presentes em quede amb la primera, veig una abstracció molt atractiva i per descomptat la més original. Salut

 5. Vicent E ha dit:

  De la série, em quede per descomptat amb la primera, que desconcerta i crea confussió quan la veus per primera vegada. La segona deixa vore ja qué és el que estem veient i la tercera resulta original l'estructura, però no així la foto. Estic també acostumat a un tractament mes agressiu per part teua del b & n i el trobe a faltar.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Si a mi també m'agrada més la primera que les altres per l'abstracta, llàstima que no hi haguera ni un núvol per a donar-li profunditat. El tractament de ByN que li he donat és el mateix que les fotos pujades anteriorment però a l'inrevés. Gràcies per el teu criteri

 6. Jose Ferrando ha dit:

  Vaig comprenent per que estic on estic.
  A mi m'agrada mes la 3ª

 7. Vicent Granell ha dit:

  Coincidisc amb la majoria en que m´agrada i molt la 1ª per la seua abstracció, les altres pense que mereixen , personalment per a mí, mes voltetes i voltetes i estudiar les seus posiblitats visuals i més tenint en compte que son objectes que no es mouen. Dels tons de color o virat me demanen més contrast, pense jo ehh .
  Bon treball i ben aportat !
  Cuida´t !

 8. Si cal triar, que no sé perquè ha de caldre, també trie la primera. En el meu monitor sí que se'n veuen, d'halos en la primera. Són molt primets, però allà estan. la segona sense veure les altres dos seria magnífica. La tercera m'agrada molt i molt. No m'agrada això dels criteris discrepants. Recomane que se'n diga criteris complemenrtaris. Crec que és millor unir que separar i com diu la dita tota pedra fa paret. Les veig bé de contrast, encara que, per al meu gust, una mica clares. Crec que un punt de foscor els donaria més força, però no sé si pretenies que en tingueren.

  Salut!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit