Església de Riom

10 Responses

 1. Carlos Muñoz ha dit:

  Boniques imatges de l'església de Riom de les quals m'agrada només la 1ª per l'ambient que has aconseguit reflectir. No obstant açò la 2ª falla 1º per que la llum del sol no pot venir de dos angles diferents, per tant ¨canta¨massa els rajos de llum i pels reflexos de l'objectiu que es veuen en l'esquerra. T'ho dic com sempre de bon rotllo.

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Esperit de contradicció com sóc, me quede amb la segona malgrat que me molesta el retall i posició de la escultura i que jo l’haguera enfosquit tota ella fins fer desaparèixer lo cremat de la vidriera de l’esquerra.
  Caldrà anar a Riom.

 3. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  La segona a mi me sembla mes espectacular, gran treball, enveja te tinc, ja m'agradaria a mi saber saturar i enfocar i definir així

 4. Em quede amb la segona.
  Oportunes les observacions de Carlos respecte a la llum per les finestres…
  La retallada que proposes és dura, crec que es necessita un enquadrament més obert.
  Salut

 5. Vicent E ha dit:

  La primera em sembla ben composada: simetria ben conseguida, bona definicio i saturacio; la segona pense que fa aigua per tots els costats, des de els cremats fins ela llum que entra per les finestres.

 6. Jose Ferrando ha dit:

  Posiblement no tindries un altra opció en la 2ª, pero jo en quede amb la 1ª

 7. vicent banyuls ha dit:

  Em quede amb la primera, per equilibrada i simètrica, per haver tractat el color amb discreció. La segona me despista massa coses en que fixar-se, l'estatua de l'esquerre, els sillons, les vidreres, la llum superior, massa coses.

  Salutacions Vicent.

 8. Vicent Granell ha dit:

  jo també me quede amb la 1ª , la segona la veig massa irreal pel tema de la llum que entra per dos direccions diferents, aixó si bon document de Riom !!
  Cuida´t !!

 9. Per no repetir les consideracions dels companys que trobe justes i oportunes, apuntaré que en la meua opinió t'han quedat amb una apariència una mica de "còmic". És possible que per a llevar el soroll hages perdut definició?

  Salut!

 10. Juanjo Boix ha dit:

  Per la composicio me quede en la primera.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit