Ermita Borrilles

 • Autor: Ximo Tomás

6 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  sent, marieta! on t'has pujat per a fer eixa presa ? jo li he donat 700 voltes i no he pogut agafar-la eixa imatge . que portabes escala ? o damunt de la furgona ? vaja! vaja!
  bona foto xe! Mariquita.
  Salut

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Tin que criticar, que la vex caiguda a la detra, pero yo se la dificultat de esta foto ( Hort de Porrinyes ) y dels viajes que he fet per a fer la meua, (que ya la voras), per aijo no la critique en maldat ,
  salutacións

 3. Vicent Granell ha dit:

  Bona foto i damunt si és tan dificil,de fer com diu Vicent Piquer encara més bona !! Ja me diras on és el lloc que ni flowers !!
  Bon Treball !!
  Bon vent !!

 4. ximo ha dit:

  yo vaig fer el primer intent , i em va pasar lo que diu Piquer li vaig donar moltes i8 el cel estava de p.m. , pero rés i despres de dinar vaig vore que el cel no estava mal del tot i vaig agafar la escala al estil de Conti i desde mitat del camp clik clak,
  Granell el lloc es en el cami de les oliveres al costat de la gasolinera de respsol a un 800metres

 5. Sebastián Garcia ha dit:

  Sigo pensando que no te pierdes ni una!!!! La fotito tiene tela, me imagino cualquier cosa al rededor de esa iglesia, pero ya se sabe, donde habia devoción y fervor, ahora se crían naranjas, es lo que hay, por cierto, algo falla con los niveles, del campo o de la iglesia, en todo caso, me gusta.
  Saludos.

 6. Ximo Bueno ha dit:

  Molt saturada, bé!, però jo la veig… com sempre, caiguda a l'esquerra.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit