El meu primer HDR

Canon 7D    24-105m/m

7 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Molt bones les linies dels fanals i la vorera, molt calida, molt ben definida

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Ens van a faltar dimecres per a que ens expliqueu totes aquestes tècniques, sembla que les meues neurones són obsoletes.

 3. Juanjo Boix ha dit:

  Yo tambe vullc deprendre

 4. Els fanals se n'ixen i el rastell de la vorera, gràcies a l'ombra, té un relleu fantàstic. Ves a espai que açò de l'HDR envicia i després les altres fotos no ens acaben d'omplir. La veritat és que s'acosta més a la visió humana. Com que les pupil·les dels ulls es dilaten i es contrauen ràpidament, veiem en HDR. No patiu que ja tenim previst que el company Carlos ens faça l'explicació un dimecres.

  Salut!

 5. Be per la composició. Per al meu gust massa càlids els tons de la carretera

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Benvingut als HDR. Per ací es comença. M'agradaria saber les dades exif amb els quals has fet les fotos, doncs veig les ombres una mica empastades. Encara que no és la millor escena per a un HDR, doncs no hi ha zones amb grans diferències de llums i sombras. Ya tinc el ¨curset¨acabat a falta d´un buit en la programació dels dimecres. Salutacions

 7. Vicent Granell ha dit:

  La composició m´agrada , no així el motiu que has triat pel teu 1Er Hdr que pensé que deuria ser altre amb roques , textures reflexes, no se … algo més potent i que puga emplenar tota la imatge … !! Esperare pacientment el teu 2ª Hdr i de segur que atu tambe t´agradara molt més que el 1er que vaes fer. Hale !! a per ell !!
  Salut !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit