Amaneix al far de Cullera
Nikon 24-70 Exp. 5″ f 4 Iso 100

6 Responses

 1. Jo li haguera aplicat un filtre fred per matar el color groc i haguera repassat una mica les llums altes per rebaixar-les. Com que el fons és blau, encara guanyaria en intensitat.
  Com que és inevitable (deformació professional, ja ho sent!) he de comentar que "amaneix" no està al diccionari valencià. Seria preferible "ix el sol" o "trenca l'alba".

  Salut!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Bonica imatge!
  Les dues coses que la millorarien són:
  1.- Pujar (o baixar) el punt de mira per tal que la línia de l'horitzó no interferira la majestuositat del far i de la palmera)
  2.- Oferir una llum més creïble.

 3. Vicent Granell ha dit:

  Es bona i com que tornaras a fer l´altra aprofita i en mostres el far més gran i més lluidor … amb uns nuvolets de amaneixer quedaría Brutal !! Bon treball !! I Torna !!
  Salut !!

 4. J. Ferrando ha dit:

  Com diu el presi, jo canviaria la linea de l'horitzo.
  De totes formes m'agrada

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Jo no la veig malament d'enquadrament. Encara que aquesta mateixa foto l'haurem fet infinitat d'aficionats, encara que pocs a aqueixes hores, aquesta l'has fet tu i solament tu, i té un valor especial. Com bé t'ha dit el mestre pasal-hi un filtre de fotografia blava i rebaixa els rojos en to i saturacio així com una mica els grocs. Ja em diràs. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit