L’altre Algemesí

Barrio del Carmen
50 mm  f/8  1/250  ISO 100

50mm  f/8  1/250  ISO 100

50 mm  f/14  1/100 ISO 200

50 mm f/11  1/250 ISO 100

5 Responses

 1. Sebastian Garcia ha dit:

  Sin lugar a dudas. Carlos, es otra historia de la que se puede sacar esas pinceladas de color tan típico de estos lugares, tu idea queda clara… Y tu cámara. . No te da un poco de yu yu????

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  La 1ª vez que fuí, no sabía dónde me estaba metiendo, aunque haciendoles fotos a los niños y a ellos creo que me los gané. Después he ido otras 3 veces y ya me conocen. Amigos hasta en el infierno.
  Saludos

 3. T'has guanyat la medalla a l'atreviment fotogràfic. Ja feia temps que anaves darrere d'ella. Una sèrie magnífica, impressionant i suggerent. Jo haguera pujat més el color en la primera i en l'última, però són manies meues. Has entrat en un altre Algemesí i hi ha allà tot un món fotogràfic per explorar.

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Eres sorprenent.
  Les teues fotos podran agradar o no agradar, però sempre sorprenen. Sé que t'ho proposes així doncs aconsegueixes els objectius i ho fas amb dignitat.
  Des d'un altre món, enhorabona Carlos!

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Moltes gracies a tots per opinar. La realitat es que primer puge les fotos, no totes, al blog, perquè les vegeu i em doneu la vostra opinió i després les puge a Flickr. SAlutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit