Dos retrats. Dues visions

Nikon D90  T: 1/125  f: 3,2  Iso: 800  Obj: 70-200 f2.8 OS a 70 mm

Nikon D90  T: 1/100  f: 2,8  Iso: 800  Obj: 70-200 f2.8 OS a 130 mm

Aquestos dos retrats, ja els vaig editar fà un temps. Però, amb els pocs coneixements que he adquirit (falta asolir-los) els he tornat a re-editar. Van ser retrats realitzats a l’última passarel·la de moda antiga realitzada al Museu de la Festa d’Algemesí (Casa Insa)

10 Responses

 1. J Bta Puchades ha dit:

  Trobe més encertát el segon retrat.
  Encara que m'agradaría vore planos més oberts en la teua galería.
  Si no em dius que están fetes al museu de la festa ni m'antere.

  • Rafael Montagud ha dit:

   Gràcies pel teu comentari. Està clar que deuria mostrar un altre tipus de plano fotografic per als retrats,però este es el tipo de plano que m'agrada i, el més important, hem satisfà fer-lo. Un altra vegada provaré un altre tipus de plano. Salut i bones fotos

 2. Vicent Granell ha dit:

  Dos retrats de meravella amb la colaboració directa de les dos models tot i qie els dos retrats els trobe fantàstics el segon destaca de sobremanera pel posat de Inés i seua mirada directa. En aquesta ocasió les parets blanques del museu han ajudat per arredonir el fons perfecte per aquestos retrats.
  Felicitacions pel treball Rafa !!

  • Rafael Montagud ha dit:

   Gràcies, V.Granell. Estic content del resultat obtingut en ambdós. Tant quant els vaig fer, com quant els he reeditat, Si que es de veres que si la foto la deixes "maurar" un temps al disc dur,després d'haver-la editat, la veus d'una manera diferent i es torna a editar (com es este cas). Salut i bones fotos

 3. Ximo Bueno ha dit:

  El primer retrat encisador, oníric.
  El segon… magistral.

 4. Paco Tortosa ha dit:

  Una magnifica selecció Rafa, dos bons treballs.

  M'agrada molt l'efecte, en la primera, del desenfoc progresiu, es un recurs prou arriscat en retrat, perque a tot el mon no li agrada el no vore tot el perfil enfocat (principalment al propis models), però porta la mirada del espectador cap al elements principals, ulls i llavis en este cas, i fotograficament no tot el mon es capaç d'aconseguir el punt de equlibri necesari entre zona enfocada i desenfocada, com tú has fet estupendament. El color, molt natural, suau i sense excesos.

  La segona foto, distint plantejament, un retrat amb més força, principalment per eixa mirada tan directa, així com les formes del pel, eixes linies corbes de l'arrissat que li donen molt volum a la imatge.

  M'haguera agradat veure-la també en color, perquè l'únic que no em convenç es la confusió entre el cabell i el vestit, que al pasar a blanc i negre queden prou igualats en grisos, potser aplicant filtres de color (en el procés d'edició en blanc i negre, vull dir) els cabell i el vestit queden amb tonalitats més diferenciades.

  Bon treball.

  Salutacions !

 5. Vicent Piquer ha dit:

  No se'l que però les trobe molt millor que abans atès que ja les has ensenyat en una altra ocasió, per descomptat és una bona practica tornar a treballar fotos que ja has treballat, és perquè veges que cal deixar-les que maduren. Bon treball.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit