Abans i després

Duia un temps sense passejar-me pel blog i vull posar-li remei a aquesta situació. El company Vicent Granell em va animar a posar aci aquestes fotos per vore el abans i el després del processat. Amb defectes i tot el resultat m´agrada, i a vosaltres?

 Foto base després de passar per Lightroom

Foto editada jugant amb filtres degradats, claritat, dessenfoc radial, saturació, etc…

4 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Ostres !!! Estic flipant amb el treball que t´has currat amb un resultat molt encertat per aquesta imatge amb un aire futurista. Una imatge per mirar amb deteniment el treball amb l´aigua, tons de color i edificis laterals !!
  Tal vegada per dir un però solament no veig als meus ulls encertat el tó de color de la pell, res sense importancia donat el treball que t´has currat.
  Felicitats pel treball, i per compartir pel blog !!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Ben resolta la complicada orientació de la llum.

 3. Paco Tortosa ha dit:

  Veig molt de treball a la foto, i ben portat a terme tècnicament, un bon exercici de paciència i saber fer.

  Altra qüestió es la part, podríem dir, artística o creativa.

  Sincerament, no li trobe justificació a utilitzar el filtre radial a l'aigua, no es un moviment que puga tindre de manera natural, com podría ser un núvol per eixample, i de ahí que quede algo extrany i fora de lloc.

  Pense que en esta foto, amb una llum complicada, que has sabut resoldre molt bé, la edició/manipulació deuries central-la en obtindre detall del edifici al fons, sobreexpost, i al mateix temps(si la finalitat es practicar photoshop), potenciar també el reflexe a l'aigua (afetgint-lo en edició, si es necesari), tot això amb efecte sútil, per no desviar excesivament l'atenció cap al fons en perjuí de la model. Es la meua visió.

  Salutacions !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit