Dedicada a Ximo Bueno

                                                      

                                                         f, 2.8  Exposición 1/100    ISO 69

11 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Una foto clàssica molt ben resolta.
  Gràcies Eladio!

 2. Ei, Eladio, ja veig que no t'agraden les flors. Però si no em comentes res, no podré fer-te jo el comentari de la teua. És una llàstima perquè volia preguntar-te en què estaves pensant quan apuntares això d'ISO 69.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Bona perspectiva. Si la desatures li llevaràs eixa boirina verdosa que té en l'escala. Jo tampoc entenc molt bé açò de l'ISO 69. és que t'has comprat una càmera eròtica?

 4. Antonio Cuenca ha dit:

  Eladio yo lo que pienso es que tenéis todos tanto miedo de que el blanco sea blanco y el negro sea negro, que al final os dejáis muy grises las fotos, para mi le falta contraste.
  La composición me gusta mucho.
  Un abrazo y cuidado con el 69 que te atufarás.

 5. Hala: ja l'hem pagat els qui no teníem culpa. "Todos" és una paraula molt forta. Tan sol et sents fotogràficament. Vinga, Antonio, que estem entre amics. O no?

 6. J. Ferrando ha dit:

  Eladio:
  Un clasic de la setmana turina al que li deuries de haver tret mes suc

 7. Ara et faré, per fi, el comentari, després de fer-me tu el teu. M'agrada molt la composició. La llum la trobe molt adequada. Està fosca la fusta però això fa destacar l'escala.
  Trobe una luminositat verdosa en la part inferior de la foto. Possiblement t'ha eixit al forçar les ombres en aclarir-les. Jo ho solucione això en Imagen Ajustes Reemplazar color. Punxe amb el comptagotes en la secció que el verd siga més intens i li baixe la saturació. Crec que en este cas et pot quedar molt bé.
  Espere que t'aprofite el consell..

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit