Castell de Xàtiva

                                                                 
                                                            Canon 1100D   Obj.: 50mm

8 Responses

 1. Disculpeu la meua torpeça en posar fotos al blog. No puc aclarir-me posant títol i deés per a que surta com les poseu vosaltres. Gràcies.

 2. Vicent Granell ha dit:

  Bona !! M´agrada la diagonal que trenca amb el 1er pla del fanal que per cert és molt guapo amb serps incloses i tot. Tu una vegada has posat el nom d´autor no cal preocupar-se de res més , en cas contrari ja hagués aparegut la veu presidencial cridan-te al ordre i al correció pertinent baix la sanció corresponent … ah, ah,ah, !!!
  Bon treball i a per més !!

 3. Vicent Piquer ha dit:

  No está gens mal esta composisió, m'agrada y de color mol be i natural.
  Per el tema de penjar fotos al blog y com posar el nom, no et preocupes, poc a poc .
  Pero crec que deuríem, (i així ho comunicare) en una de les runiones del dimecres fer diverses practiques per a ensenyar a penjar les fotos en el blog, com rebaixar-les , com es fa un marc i tot el concernent al tema.
  Salut

 4. Rafa Montagud ha dit:

  Respecte al tema de penjar les fotos al blog,Ximo, hem va enviar un correu electrònic amb una "xulla". Fins a que aparega al blog, m'aclarisc, el que pasa es que no se com fer que ixca el títol de la fotografia. Gràcies pels vostres comentaris

 5. Quan penges la foto t'apareix un quadre a la part de dalt on pots posar el títol. És qüestió de paciència i de fixar-se. A tots ens ha costat a primera hora.
  Pel que fa a la imatge, li trobe una definició molt bona. Com que no dius amb quin diafragma i a quina velocitat dispares, no sé si podries haver-lo obert més. Si podies, el fons t'haguera eixit més desenfocat i la imatge potser tindria més potència.
  Pel que fa a les diagonals jo les haguera fet encara més evidents. Haguera buscat que la línia del suport del fanal eixira exactament del cantó dret inferior i que la dels merlets ("almenas" en castellà) eixira del cantó esquerre inferior. No estava allí, no sé si era possible i no sé si ho intentares i no t'agradà l'efecte.

  Salut!

 6. Rafa Montagud ha dit:

  Gràcies

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit