Abans de la pluja.

(70mm – 1/125s – f/9.0 – 15.51h)
(70mm – 1/125s – f/9.0 – 15.20h)

5 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  La 1º m´agrada tant pels nuvols com per la diagonal que atravesa tota la composició i per la llum que hi ha a les mmuntanyes. Ara la 2ª veig que hi ha MOLTA foto per fer , considere que deuries d´haverte apropat pasar el cables i fer la foto que de sefur que seria altra però estariem davant d´un FOTON . !!! . Pense que en la 2ª has volgut incloure massa elements i per aixó mateix en sembla una bona foto que ja dic seria la recabose si hagueres segut més selectiu, és clar que llavors seria la meua foto i no la teua , en tot cas … Bon treball !! Ah com diuem al foros … "la veo un tanto plana " …
  A per més !!
  Salut !!

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Estan perfectes, pero com no estas en casa en la teua pantalla 50×60 , no veus be el contrast i aijo es el que pasa per no poder aguantar les ganes de posar fotos de eijos vells pisajes, a que no m'anganye?
  Salut

 3. Com que estudie les fotocòpies que el company Toni Roig ens va passar en la seua xarrada sobre composició fotogràfica, em permet remarcar la primera regla fonamental de les tretze que ens va facilitar.
  Es tracta de la identificació del centre d'interés.
  En la primera imatge trobe que no està ben identificat i el joc de llums i ombres no ajuda a fer-ho. Potser amb una focal més llarga hauries seleccionat i centrat l'atenció. La llum, això sí, magnifica. Caldria aclarir algunes zones i enfosquir unes altres.
  La segona, en canvi, té el centre d'interés ben remarcat, però el pal que s'interposa, capta, al meu entendre, massa l'atenció. Damunt la línia que ve de davall et porta a ell. Si no ho has fet podries provar de tractar-la amb l'ajust d'Ombra-Il·luminació. Crec que n'accentuaria el dramatisme.

  Salut!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit