Cultura al cap ia la fi

 • Autor: Ximo Tomás

6 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Una foto social molt bona, quasi tant com la de la conferència que ens presentà Ximo Rosell.
  Dignitat, és la paraula clau, la paraula oblidada per tants que es creuen senyors.
  Fins i tot les bosses i el cartell "Avisamos grúa" envoltant al personatge…
  M'has deixat bocabadat!

 2. Bé per la foto. Vull situar-la en el barri del Carmen a València. Molt interessant l'escena i bon personatge. Bona edició.
  Vull pensar que el de les barbes és el llibreter però repassaria els arxius per si tens una altra en el qual interactue més amb la seua tenda, que no done peu a pensar que és un simple vianant.
  Em molesta una miqueta la zona de llum d'a dalt a la dreta, tractaria d'evitar-la tancant algo l'enquadrament, tallant una mica per a dalt i una mica més per la dreta. Aquesta petita retallada ens permetria pujar una mica la llum a tota l'escena.
  Aquesta és la meua opinió i acabe amb el rotllo. Salut

 3. ximo ha dit:

  si que tinc una altra imatge que hi ha el barbes ia més entra en escena un personatge de color (negre) però estan mirant els dos just on més es tanca l'enquadrament i es queda coixa la imatge, el de la zona més clara de la dreta correcte , sembla un foco de llum, corregirem.
  gracies

 4. Sebastian Garcia ha dit:

  El sñr.Rosell lo ve todo….Sus consejos son muy útiles y precisos, estoy con El, …. Para ti la enhorabuena por la fantástica. Edición. .. Tu foto, no se si demuestra que la cultura es una necesidad vital, o que en malos momentos uno se agarra a lo que puede…..
  ….. A mi resueltos ángulo iluminado, me gusta como esta, más luz restaría encanto, debe ser cuestión de gustos.

 5. Vicent Granell ha dit:

  Una estampa genial que amb un principi m´havia semblat una imatge finalista del ultims premís de World Press Photo. La técnica i nitidesa una pasada ,la composició i enquadre ho veig molt encertada incloent tambe les finques modernes iluminades pel sol. Trobe a faltar més interacció del barbut llibreter … però entenc que de vegades és impossible captar més del que cadascu mostra pel fet que hi han moments completament irrepetibles dues vegades.
  Felicitats pel treball i ja saps… World Press Photo !!!
  Bon Vent !!!

 6. Vicent Granell ha dit:

  Si de cas hagués recuperat un poc més de llum de l´interior de la llibreria i la imatge … Xapeau !! Tinc que dir que m´agrada amb la lluminositat que te la original ,amb la prova de Ximo Rosell la veig masa alta de llum per al meu gust i de segur que si la pasem a paper queda de luxe amb el puntet de més de lluminositat !!
  Bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit