Cultura al cap ia la fi (versió)

Després de fer el meu comentari sobre la foto de Ximo Tomás, he decidit baixar la foto i posar en practica el suggerit, i he de reconèixer que no ho tinc tan clar.
Si bé és cert que l’angle superior dret és un evident punt d’atenció excessivament fort, no ho és menys que aqueix espai dimensiona el garito i potencia la cutrez del mateix, cosa que amb la retallada perdem en part. Potser la solució siga deixar-ho com està però rebaixant lluminositat a la zona.
En el segon suggeriment crec que encerte, amb una mica més de contrast i una mica de llum. 
I els altres que diuen…?
Sabent de la bona lluna del X. Tomás m’atrevisc a pujar aquesta segona versió, que si molesta gens ni mica, la lleve o la lleveu immediatament.
Tot siga per animar el cotarro. • Autor: Ximo Tomás

4 Responses

 1. Sebastián Garcia ha dit:

  Todos conocemos tus acciones para con los demás, tus puntos de vista, nos ayudan a mas de uno a tomar el mejor camino, no te martirices por no acertar a la primera, o creer que no has acertado… ten claro que la perfección en fotografía es muy relativa, los gustos personales son importantisimos, cada uno tenemos una visión diferente de hacer, y eso es lo valido, amen de las meteduras de pata intragables, que esas si que hay que corregirlas….Gracias Rosell por tus preocupaciones, por que a todos nos benefician!!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Ximet m'encanta quan et veig impulsiu, amb geni, ple de vida (encara que en eixos moments desperte la meua vena més punyetera).
  Certament la claredat del angle superior dret arrastrava la mirada… però tenint en compte el testimoni de la imatge ho veia com un preu a pagar.
  Per a mi la foto m'agradava fosca, com el món al que pretenen enfonsar-nos.

 3. Vicent Granell ha dit:

  Doncs el teu atreviment fa que tanques més la imatge i per a mí està perdent datos imrportantissims que es trasmeten visualment en el original de X.Tomás, en aquest cas parle dels contrast entre modernor de les finques que li pega el sol i la foscor runes de la llibreria de subsistencia que mostra la imatge original. Personalment em quede amb la versió del autor i la seua foscor, si que trobe a faltar més dinamisme amb el barbut i relació amb l´escena !!
  Bon Vent !!

 4. ximo ha dit:

  M'agrada el cami que porta asó , vidillaaaa

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit