Començant el nou any 2016

De fa uns anys cap açí el primer dia del any sempre el he començat  captant imatges o be per la marjal o per L´Albufera, en aquesta ocasió i per canviar he donat un tomb per Algemesí i sembla que hi havia algú que ha volgut començar el any volant  per sobre Algemesí.
f/8,0  1/500 iso 100
366 dies per davant … a per ells !!!

6 Responses

 1. Vicent Banyuls ha dit:

  No se si serà la mateixa imatge que he vist jo cap a les 16,30 h. No l'he fotografiada per que m´ha pillat amb la mànega de regar en les mans en vegada de la càmera. Note a faltar una mica més poble per baix, que asomaren els terrats i cobertes i si haguera estat possible algun detall que pugueres dir això és Algemesí. Una foto interessant per començar l'any.
  Salutacions Vicent.

  • Vicent Granell ha dit:

   Correcte Vicent !! Per eixa ahora era jo pel poble donant un tomb pel poble i captant alguna que altra imatge com aquesta, si que possiblement com comentes hagués pugut incloure més poble però he preferit cercar una composició un tant més atractiva pels ulls, aquesta està captada desde la plaça del Cid.
   Gràcies per comentar !!
   Cuida´t !!

 2. jose ferrando ha dit:

  Matiner, bon començament d'any

 3. J Bta Puchades ha dit:

  També le vist jo ésta vesprada que de fet m´he pegat una volteta per el Plá.
  Saludets

 4. Paco Tortosa ha dit:

  Pel que dius, enguany no has tingut que desplaçarte molt per tirar la teua primera foto de l'any, supose que desde ta casa hauràs tingut l'oportunitat !!

  M'haguera agradat més, com apunta l'amic Banyuls, pillant un poc més de poble, però tampoc era viable dir-li al pilot que baixara i es posara a línia del teu enquadre per pillar-ho tot !

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit