4 Responses

 1. jose ferrando ha dit:

  Al meu gust el patinador mes a la dreta i si no es masa demanar li donaria moiment

 2. Vicent Banyuls ha dit:

  D'acord amb el company Jose Ferrando, donant-li més sensació de moviment al skater (jo no se com se fa)la foto haguera guanyat més.
  A estat be esperar que passara algú interessant per a foto. M'agrada eixa combinació de color en la part superior i blanc i negre en la part inferior.
  Salutacions Juan.

 3. Vicent Granell ha dit:

  Bona escena a la que tal vegada li faltaria alinear les verticals i posar recte el carrrer, posiblent per arredonir el moment el skater caldria pillar-lo just pel primer primer pilar del polivalent per així deixar més espai buit a la direcció cap on patina.
  Salutacions !!

 4. Paco Tortosa ha dit:

  M'agrada com queda la composició global, amb la (quasi) mitad superior tan diferencia de l'inferior, amb el plus de la persona inclosa a l'escena.

  Totalment d'acord amb els comentaris dels companys, pense que haguera guanayt prou pillant al patinador més a la dreta i també utilitzant una velocitat mes reduida i pillar-lo algo desenfocat de moviment. També, pel contrari, està el recurs de fer un "barrido" deixant al patinador totalment "clavat" i el fons lleugerament desenfocat.

  Un bon treball, que se presta a varies interpretacions !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit