Berfull

Casa d’un del Madrid

Dos versions per a tots els gustos

                                                                                                                               

Foto dedicada a Carlos y Rafel

4 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Te estàs tornant inquiet i innovador i això és senyal de joventut. Una cosa molt bona i encara que en alguns tractaments no acabes d'assolir els resultats que mereixes tot serà qüestió de temps. Hi ha qui va darrere d'un estil i qui busca la innovació i tant uns com altres poden no arribar enlloc o aconseguir-ho i no tindre consciència d'haver arribat, El cas és gaudir del camí doncs és el camí l’única realitat.

 2. A la primera crec que no se li pot traure més rendiment. A les altres dues jo els haguera fet una barreja amb una capa de desenfocament perquè paregueren més irreals. Cadascú té una manera de veure els temes que interpreta. Segons allò que et diu la foto, decideixes què vols transmetre. la veritat és que el tractament que tu els dones parlen de la realitat dura i aspra de la localitat de Berfull. En un altre país el lloc serviria d'atracció turística. Ací…

  Salut!

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  A la 1ª només li falta l'escut del Madrid per a arredonir-la. De les altres dues em quede amb la de B&N que la fa més dramàtica.

 4. Vicent ha dit:

  A mi em pareixen perfectes les tres. A vore quina de les tres millor. Es el tipus de fotografia que a mi m'agrada; la crua realitat, les runes de temps passats, histories aci viscudes i que les pareds ens podrien contar. Molt be Vicent.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit