Barrika (País Basc).

(24mm – 1/80s – f/18 +1 – 208Mb – 31/05/2014 11:58h)
24mm i sense trípode!
(vosaltres ho teniu que provar amb un 50mm i amb trípode, eh?)

 • Autor: Ximo_Bueno_

8 Responses

 1. Dani Ramirez ha dit:

  Fantastica! no se que mes podria dir…

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Fantàstica panoràmica. Ahí hi ha molta foto, només amb aquesta imatge se m'ocorren 5 o 6 tipus de foto diferents, llàstima que ací no tinguem a prop costa amb roques. Jo haguera dramatitzat una mica el cel, d'altra banda felicitar-te per la foto. Salutacions

 3. No ho entenc massa, però m'arriscaré a dir que fer una panoràmica amb un 24mm és de ser molt agosarat. En fi, ja diuen que qui no s'arrisca, no pisca. En aquest cas crec que has pescat una bona imatge.

  Salut!

  • Ximo Bueno ha dit:

   Lo del 24mm és una irresponsabilitat fruit dels meus “despiste” i rapidesa.
   Em vaig quedar tan emocionat veient el lloc (trobat per atzar) que quan em vaig adonar estava la sèrie feta. De fet fins que no vaig posar les dades exif no vaig caure en l'assumpte.
   No veges el que m'ha costat "aplanar" l'horitzó!

 4. Vicent Esteve ha dit:

  M'agrada la foto. M'agrada la panoramica. T'has arriscat i ho has conseguit. Tin en compter que si ho haveres fet en 50 mm haveres tingut que fer moltesmes fotos per a obtindre una visio pareguda. Pense que esta molt ben treballada. Enhorabona !!

 5. Vicent Piquer ha dit:

  Semblaá un espai, on Isabel Diez mos ensenya en Canals eijes fotos majistral que ella fa, mol ben feta, ya imajine cuant t'habrá costat fer eije horizó.
  Pot ser que está tan ben feta que me confundit.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit