Andalusia

En setmana de bous vam estar recorrent les terres andaluses

Còrdova

Banys de Donya Maria de Padilla. Real Alcázar, Sevilla


7 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Olé!
  Hi ha gent molt bona entre nosaltres (no tots han de ser com el President), però tu… que el Déu (en qui no crec) et done salut i paciència per compartir la teua sapiència entre mortals.
  Gràcies Ximet!
  P.D.: Tampoc t'ho cregues massa, és que com que ens tenies tan abandonats no sé que fer per no perdre't.

 2. Eladio García ha dit:

  Ximo. Tienes un estilo y me gusta. Aunque no pongas tu firma sabemos que son tuyas . Los tonos suaves y sedosos hechos con gusto y tus dedenfoques de los fondos ( en este caso no) ponen un sello muy personal

 3. Quina alegria poder contemplar de nou imatges teues. Confesse que havia accedit al blog amb el portàtil i que me n'he hagut de canviar a la pantalla gran del fix. Les imatges ho demanaven.
  Cincidisc amb l'apreciació d'Eladio que tens un processat d'imatges personalíssim i encisador. A mi, particularment, m'ho sembla.
  La primera té una simetria asimètrica encantadora i un joc de llums i ombres perfectament aconseguit.
  A la segona li trobe a faltar la punta de l'arc superior. (No és veritat, no li trobe a faltar res. I si li falta la punta no em fa ni fred ni calor. Ho dic només per fer una miqueta la punyeta i venjar-me en nom de la meua pobreta balladora manca.)

  Salut i fes el favor de no tardar tant a tornar a delectar-nos.

 4. ximo ha dit:

  Ya era hora de que tornares a les terres valencianes a mostrarmos les meravilles de andalusia , la primera me encanta la llum eixos blancs tan particulars de aquella terra i que tú saps traure el maxim a `part de la señora ben colocada al final par donar humanitat i escala a la foto , la segon els colors i els reflexes molt bén resolts

 5. Vicent Granell ha dit:

  "Junts de nou per primer cop " Molt !! Ja te tirava a faltar i buscava imatges teues fins i tot al teu blog però res de res … !! Veig amb goig que estas de tornada i amb plena forma , sembla que tanmateix fas com jo aquest estiu utilitze a la sra per donar escala a `l´imatge !! Tant la 1ª com la segona una preciositat per pararse a mirar amb deteniment i aprendre cosetes , Jo vaig al teu darrere per aprendre i és evident que de moment he aprés a deixar les imatges al forn , falta que agafen el doraet que mostres a la 2º imatge i caminare al teu costat per mostrar-te el que de Tu he aprés !!
  Benvingut de nou i a per més !!

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Benvingut de nou Ximo ja pensava que se t'havia trencat la càmera.
  Bones imatges les que ens mostres. La 1ª per la PDC que té, que ja podries dir-nos les dades exif; (serà perquè fa temps que no puges fotos al blog), també pel procés d'aclarit d'ombres, l'has deixat niquelada.
  La 2ª per la tranquil·litat i assossec que transmet, equilibri, simetria i tonalitat així com la PDC que té. També tire en falta les dades exif. Bon treball

 7. Vicent ha dit:

  Xe !!!
  Em pareixen unes imatges perfectes !!
  M'encanta com consegueixes eixos tons tipus HDR i traus detall en tos. M'agradaria que ens explicares; si vols, clar; com has pogut traure eixa vida i detall a les fotos. Pense que seria una classe magistral.
  Enhorabona !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit