Volta per Albalat

Canon 550D

Canon 550D

Canon 550D

Canon 550D

9 Responses

 1. Vicent Martinez ha dit:

  Molt bones Rafa !!! Sobretot els macros, els colors i cotrastes m'encanten.
  La enhora bona.

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Cal veure quantes coses trobes a Albalat, fes el favor de guardar-te quelcom per al concurs d'Albalat, però deixa'm que guanye alguna.
  La primera la trobe curiosa, endevines el que és però no acabes de trobar el que és, la segona em dóna a entendre que t'agraden els gats, jo fa temps que no veia, des que els xinesos van fer restaurants en Algemesí, la tercera i quarta són precioses, molt acolorides i bon enfocament.
  Salut

 3. Ximo Bueno ha dit:

  La meua opinió és que mescles massa temes en les teues entregues i encara que tot ho fas d’aprovat alt en amunt, resultaria massa extens fer un comentari detallat.
  D’aquesta sèrie em quede amb el gat, a banda de la qualitat tècnica (al meu parer superior a la resta que hui ens mostres) l’animalet té expressió.

  • Rafa Montagud ha dit:

   Bon dia,Ximo.La millor de totes, també per a mi, es la del gat. Vaig estar 5 minuts esperant a que hem mirara i a la fí, vaig tindre la recompensa. Respecte a la mescla de temes, et done la raó. Deuria classificar-les millor. Intentare a l'altra no mesclar "xurres" amb "merines", com tu dius. Gràcies per comentar-me les fotogràfies. Son de molt bona ajuda els vostres comentaris.

 4. Eladio Garcia ha dit:

  Me agraden molt els macros

 5. Vicent Granell ha dit:

  Molt guapes, destacaria la del reflexe i la del gat , bon treball !!
  Cuuida´t !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit