Visions/percepcions passejant pel poble

 • Autor: VicentGranell

6 Responses

 1. J Bta Puchades ha dit:

  Molt bones les tres Viçent.
  Me quedaría amb la segona.

 2. Vicent Piquer ha dit:

  A mi personalment no m'aporta gran cosa el passej, ben editades están pero falta de entusiasme, algo que atraiga.
  Com a algo que no se definir emb quede en la primera, pero ja et dic que es la meua opinió, quizá no entenga el que vols mostrar.
  Salut

  • Vicent Granell ha dit:

   Segurament és una confirmació de que dues persones amb un mateix lloc veuen veuen coses ben diferents tot i estar davant d´una mateixa escena/lloc. Eixa és la diversió de la fotografia, les diverses curiositats i camins que cadascú pot gaudir fent fotos !!!
   Salutacions !!

 3. Vicent Banyuls ha dit:

  Em quede amb la tercera, siguent una bona foto, que haguera passat si canvies el punt des d'on fotografies i te fiques més frontal respecte a la gasolinera? Al mateix temps em sobra foto per l'esquerre i asfalt per baix. Tot açò baix la meua opinió.

 4. Vicent Banyuls ha dit:

  Intentaré fotografiar la gasolinera amb les puntualitzacions que abans t'he comentat. M'agradaria rebre la teua opinió i/o ponió d'ella.

 5. Vicent Granell ha dit:

  Evidentment Vicent el que comentes seria altra visió/percepció d´un mateix lloc i com tu molt bé dius un treball que portaras endavant. Amb la imatge que aporte he volgut mostrar varies coses i per eixe motiu un encuadre tan obert : la ronda solitaria i sense transit d´Algemesí, la longitud de la mateixa, les antiges fabriques magatzens hara ja abandonats en la ronda i tanmateix els colors i formes d´aquestos edificis, el pas del temps i evidentment la gasolinera amb primer plano . Aquesta imatge mostra el primer plano de la gasolinera que hores d´ara està activa com així ho transmet el operari que apareix a la imatge i tanmateix contrasta amb altres gasofes molt més modernes i amb un disseny d´instalació ben diferent.
  No se si he pogut explicar/aclarar el per qué d´aquesta imatge però eixa parrafà de dalt intenta mostrar la visió/percepció amb la captació d´eixa 3ª imatge.
  Salutacions !!!
  Quede a l´espera de veure el teu treball !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit