Vesprada de Diumenge

13 Responses

 1. Angel Bosch ha dit:

  Molt bones les dos, pero si haguera de triar me quedaría en la primera per la línea que fa el cami perdent-se pel costat. El blanc i negre molt encertat en els dos casos

 2. jose ferrando ha dit:

  Destaque la primera, eixe camí que va perden-se. La segona no la veig tan minimalista com diu Granell al facebook

 3. Paco Tortosa ha dit:

  De vegades no es precís buscar espectaculars paisatges ni grans esdeveniments per aconseguir una bona foto, perqué la tenim ahi, al nostre pas, només fà falta veure-la.

  Es el càs de molts del teus treballs, on la frescura i espontaneitat es element caracteristics.

  Eixe camí, pel que tantes vegades hem passat molts de nosaltres, així com eixe matollet de broça dins l'aigua, al que no prestem atenció, son elements suficientes per a que un bon ull fotogràfic porte a terme un treball més que digne.

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Contradictori com sóc, la primera no me diu res. La considere una vulgar aplicació d'una teoria compositiva a la que aportes poc i que no "transmet".
  En canvi en la segona t'has tret l'espina, la llum defineix perfectament les distàncies (malgrat el seu minimalisme també en espai). Has construït una imatge amb vida.
  Enhorabona Rafa!

 5. Destacaria la intenció compositiva en la primera i l'edició de la segona… molt neta.
  Salut

 6. Vicent Granell ha dit:

  M´agrada la composició de la 1ª però trobe a faltar un punt o cosa que retinga la vista al recorrer el passadis de fusta, la 2ª com ja vaig dir la veig minimalista, secilla però tanmateix atractiva visualment.
  Cuida´t !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit