Vela Latina

4 Responses

 1. Rafa Montagud ha dit:

  M'agrada la composicio de la foto, mostrant tres elements caracteristics del panorama valencià,L'Albufera, la barraca i la vela llatina. També m'agrada el blanc i negre que has fet. Sols un "però" i es que al cantó dret de baix, a l'aigüa,veig algo raro. Com si fora una firma borrada.

 2. Vicent Granell ha dit:

  A mi m´agrada si no la amplie… al moment que la veig en gran perd i mol la nitidesa, el enfoc i el detall tant que sembla captada amb un móbil… Aixií i tot destacaria la composició.
  Salutacions !!

 3. Paco Tortosa ha dit:

  Una bonica foto, ben composta amb les tres barques solapades i perfectament alineades i al fons les dos barraques.

  El blanc i negre també m'agrada, està amb la suficient gamma de grisos per a resultar atractiva a la visió.

  També observe un punt de falta de nitidesa, possiblement intentat de corregir en edició, però que ha incrementat el detall en l'aigua, amb un resultat massa dur, que no li afavorix.

  Salutacions !!

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Contestan-li a Granell: no esta feta en el movil, pero esta feta desde altra barca en moiment, vax disparar quasi instintivament, desafocada y jirada a l'esquerre, al adresar e tengut que clonar, o siga mal per tots els costats.
  I a Paco li diré que efectivament te rao, eije si que sap!! la edició i passarme enfocant ha produit tot el mal en la image, que li anem afer ?
  gracies per comentar.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit