Utiel

Com que es queixeu de que no posem fotos al blog, ací us aporte aquestes de quan vam anar Ximo Torres, Vicent Piquer i un servidor a Utiel.
V 1/20  F 4 ISO 6400

30seg F 4 ISO 200

8 seg F4 ISO 200

3 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Lo teu és la nit!
  Bon treball Vicent!

 2. Vicent Granell ha dit:

  la veritat siga dita no és que siga una queixa és una realitat manifesta que vos costa tant aportar com comentar i eixe detall es part del aprenentatge fotogràfic. Dixit !!!
  La primera m´agrada pel contrast de color i per la seua composició, la 2ª la veig alta de llum i com aconsecuencia no reflecteix el moment intim d´ iluminació provocat pre la llum dels ciris, la 3º la vista me reclama un retrat lateral per destacar tant la llum com la cara de la teua sra front el carrer amb foscor.
  Gràcies per compartir !!

 3. Paco Tortosa ha dit:

  Tres bon aports, i un motiu més d'envetja per als qui no puguerem anar al esdeveniment !

  De la primera, destacaria el bon tractament de les llums i les ombres, es molta la diferencia entre el campanar i la paret i pense que ho has resolt magnificament. Compositivament, molt bona !

  La segona es una preciositat, encara que li tinc que donar la raó a l'amic Granell, crec que té un puntet masa de llum, que difumina l'instant màgic d'eixe tipus d'il·luminació, amb ciris. A més, es tracta d'una presa amb diverses possibilitats, perquè si es retalla, prou dràsticamente, pot donar lloc a una altra foto, tan vàlida com esta. Magnifica.

  La tercera, també li baixaría un puntet eixa bonica llum, per donar-li més intimitat, més proximitat a la persona i llevar-la a l'entorn.

  Bons treball Vicent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit