Una altra visió de la cuina

Sigma 17-50 2.8 a 17mm  f/2.8  1/80  ISO 800

Sigma 17-50 2.8 a 17mm  f/2.8  1/60  ISO 800

5 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Xe ! no puc comentarvos ya mes en cuant me descuide ya necesite dos hores per a comentar, no pareu, me porteu estresat.
  Be, me sembla la Cuina de Expocició que te CLAUR en Alcira.
  Sobre la foto te dire que m'graden mol mes estes teues que la de Rafael,no se quin tractamentli haura donat pero estes estan mol natural y mol clares,( bon obgetiu)
  Salut

 2. A mi també m'agraden molt més. Jo em pensava que duia un bon objectiu, però a la vista està la definició i la poca deformació d'este Sigma. Bon objectiu i, per suposat, bon fotògraf. Les trobe perfectes: la llum, el color, la composició… Mira que la cuina del Palau de la Marquesa és bonica, però no l'havia vista mai tan bé com en estes dos vistes complementàries.

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Llàstima de panoràmica!
  Però… has aconseguit donar-nos una bona visió de la cuina tradicional valenciana (versió de luxe, que queda clar!).
  No debades eres del “grup treballador”.

 4. Antonio Cuenca ha dit:

  Unas fotos muy románticas, me encanta la luz.
  Felicitaciones Carlos.

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  La veritat és que les he pujat perquè Rafel volia veure les que jo vaig fer amb el meu objectiu, perquè crec que estic pujant massa fotos i no vull avorrir el personal. Veus, Ximo m'has donat una idea, tornar a Carcaixent per a fer una panoràmica a la cuina. Les fotos només porten ajust d'il·luminació en RAW i un toc d'enfocament. Gràcies a tots per passar. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit