Un xocolate ???

       Com el company Vicent Banyuls volia vore alguna que altra imatge meua urbana-social doncs he trobat aquesta per si vos apeteix de pendre un xocolate ben calentet.
                 f/ 3,2  1/100 iso 800 17-55 a 20,0mm                        

4 Responses

 1. jose ferrando ha dit:

  Un ambient perfecte, pero no se on dirigir la vista.
  En falta algún element dominant

 2. Paco Tortosa ha dit:

  Ben captat l'ambiént, casi es pot oldre l'aroma del xocolate, de fet, i seguint amb l'encertat comentari de José Ferrando, te dic que a mi la vista se m'en và cap al tassó !! (llepolet que és un).

  Baix el meu gust, jo haguera optat per oscurir, prou i gradualment, la part de dalt, trove massa llum i l'atenció s'en và cap all. També desenfocar sutilment tots els elements que no siguen el comensals del primer plà, recalcant l'atmòsfera creada al voltant dels tassóns i els xurros.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  D'acord amb els comentaris anteriors, crec que el AF t'ha fet una mala jugada doncs el focus en comptes d'estar en primer plànol està al fons en la barra del bar amb el que la foto perd interès. Salutacions

 4. Vicent Granell ha dit:

  Moltíssima rao que teniu , al ser un robat i tenir la càmera a ras de la cintura sembla com be diu el company Carlos el AF no va triar el focus principal de l´escena que era la taula de primer plano que estaven prenent el xocolate, aixó si la sra de l´esquerre en va pillar !!
  Gràcies per comentar !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit