Un tomb pel CAC

 Un lloc on poder jugar  amb la càmera , la visió i la composició

5 Responses

 1. Paco Tortosa ha dit:

  Un lloc emblematic, on deixar rular l'imaginació fotogràfica, plé de racons menuts, de grans edificis i de espais plens de vida.

  Al vore el teu treball, he recordat que porte molt, molt de temps amb l'intenció de procesar fotos del lloc amb edició similar a la que ens presentes, tinc molt de material i fins ara, lo poc que tinc editat, pràcticament ho he fet tot en color i plans mes generals.

  L'enquadrament de la primera m'agrada molt, així com la edició, contrastada i amb textures marcades i potents. Encara que prou conegut, les particularitats del edifici sempre agraden i proporcionen imatges amb força.

  La segona, més abstracta, no té res a envejar, molt ben resolt l'enquadrament inclinat i la continuitat dels núvols desde l'edifici, semblant una eixida de fum. Edició molt potent, amb blancs i negres purs. Perfecta.

  La tercera i la quarta, pel contrari, les trobe amb menys força, pot ser que necessiten mes contrast, o al menys mes presencia de blans i negres. Sense arribar a apreciar-se llavades, les veig un puntet planes, igual es el meu monitor. Especialment en la tercera, pense que amb una edició més forta milloraría prou, té una simetría i un enquadrament que se presta a mostrar major profunditat.

  Bon treball.
  Salutacions !!

 2. Vicent Granell ha dit:

  Gràcies per comentar Paco, evidentment en la 3ª i la 4ª imatge no és el teu monitor el que provoca le que veus . La meua intenció era mostrar dos tipos d´edició ben diferents amb idees ben diferenciades i tanmateix donar a la 3ª i la 4ª més profunditat i potencia visual deixant de banda el protagonisme més evident en la 1ª i la 2ª entre blancs i negres.
  Salutacions !!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Dos bones imatges (3ª i 4ª) darrere de dos imatges genials…
  És lo que té, després de la mel tot sembla amarg.
  Un bon treball.

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Pa mi la segona, la primera es bona pero la segona genial.
  Salut

 5. Rafael Montagud ha dit:

  Molt bon treball. Enhorabona

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit