Un retrat. Dues visions

Nikon D90  T: 1/160  f: 10  Iso: 100  Obj: 35mm f1.8

Nikon D90  T: 1/160  f:10  Iso: 100  Obj: 35mm f1.8

6 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Comparant l'una i l'altra em decante per color.
  Les dades Exif no les acabe de veure, a no ser que al ser foto d'Estudi, les llums d'axuda feren la resta, que crec deu ser.
  Ho dic per que si tens un 35mm- f1.8,per que ten vas a f10 e ISO 100? el que pot passar és que la velocitat se't quede una mica baixa i qualsevol moviment de les models et faça que isca moguda , no és est el cas, però crec que has de vigilar aquests parametres

  • Rafael Montagud ha dit:

   Primer que res, gràcies per comentar,V.Piquer. Si,la foto està feta al taller que va impartir Juan V. Valls en Algemesí el pasat juny. Les dades exif son eixes perque, abans de realitzar les fotògrafies, la llum reflectida sobre la model donava eixos parametres. Si la velocitat d'obturació la pujes per damunt de la de sincronitzacio amb el flaix, en el cas de Nikon (la meua) 1/200 seg., eixira la "cortineta". Amb flaix podem disparar per baix de la velocitat de sincronia, però mai per damunt, es a dir, sempre, igual o menor.

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Rafa estàs fet un mestre.
  Les dues versions m'encanten, les veig molt ben treballades i d'una qualitat extraordinària.
  M'agrada més veure el teu treball ací que al WhatsApp, aquest és l'entorn que mereixen les teues fotos.

  • Rafael Montagud ha dit:

   Gràcies,Ximo Bueno; per el teu comentari. Es veritat que deuria de penjar-n'he més al blog que al whatsapp. De vegades me'n pase amb el whatsapp,cosa que pense intentar corregir. Intente anar millorant dia a dia, tant fotògrafica com personalment.

 3. Vicent Granell ha dit:

  Bon treball Rafa !!
  El camí és fa caminant , aixó si cal tenir en compte que cal cordar-se les sabatilles abans de llançar-se a correr. I ho dic per alló de cal saber per a que serveix cadascuna de les ferramentes d´edició que tenim al nostre abast i utilitzar-les amb mesura i se nota que vas descobrint aquestes coses .
  Salutacions !!

 4. Rafa Montagud ha dit:

  Gràcies,V.Granell. Intente millorar dia a dia. Si que es veritat que de vegades vull correr més del que puc

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit