Un Encierro prou complicat

Perquè no patiu i no vos passe el que a mi, (avís) i en consideració a Ximo Bueno i Rafa Montagut, hos presente la sèrie de fotos del Encierro que en un principi tenia pensat que seria el no va mes i va ser el pitjor disgust de tota la setmana, (fins a l’any que ve no torne).

Mentres es feia l’hora anava provant, quan vaig arribar era de nit i em vaig posar a ajustar la cambra amb els paràmetres que jo pensava serien els correctes, però clar no vaig pensar que anava fent-se cada moment mes clar, fins que es va fer de dia, i jo sense baixar de la barrera per si de cas i disparant la cambra amb comandament sense fil, i este és el resultat, la primera i segona quasi bé, la tercera i quarta bé i la quinta no es veu ni el bou

6 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Gràcies per compartir aquesta experiència.
  Són els fracassos els que ens fan créixer, quan no hi ha més remei tenim que confiar amb els automatismes. Quan se coneix la càmera hem d'aprofitar "totes" les possibilitats i més si volem ser creatius, entossudir-se en fer-ho tot a mà és renunciar a un munt de possibilitats.

 2. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Depres d'un intent ve el segon i despres un altre i durant el camí anem aprenent, l'any q be eixe fallo no te pasará i de segur ens deixaràs bocavadats

 3. Angel Bosch ha dit:

  El que se m´ocurrix a mi com a sol.lució (a toro pasao que diuen) es provar a tindre la cámera disparant en "bracketing" per a tindre més oportunitats d´encert en la exposició. L´altra sol.lució podria ser amb una tarjeta sd wifi i controlant els parametres de la cámera desde el telefon movil per tal de vore com ixen sense tornar on está la cámera. Si la cámera ho permet, clar.

 4. ximo ha dit:

  les primeres m'agraden , molt conseguides, bón experiment, la proxima més i millor

 5. Vicent Granell ha dit:

  Sinceres i amb la veritat per davant, m´agrada el fet que has compartit aquesta anecdota de intent fallit.El que mai falle i s´enganye que aixeque la mà !!!
  Salutacions !!
  Gràcies per compartir aquest moment !!

 6. Eladio Garcia ha dit:

  Te compreng per que a mí me ha pasat y ha estat a punt de alsar la cámara, pero qui no fá res no s'angaña ni deprén

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit