Triangles i triangles.

Ob. 70-200  f/2.8  1/2500s  ISO 800

10 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Magnífica imatge!
  Llàstima el soroll de les ombres!
  Però… el que me desconcerta és el f/2.8

 2. Vicent Martinez ha dit:

  El soroll de les ombres i si et fixes en les llums també hi ha, està fet a propòsit ja que buscava un gran contrast entre les llums i les ombres. El f / 2.8 va ser casualitat, aquesta foto la vaig fer sense convicció, és una d'aquelles imatges que després la mires a casa i veus que pot donar bastant de si.

 3. Rafa Montagud ha dit:

  Bona fotografia, Vicent. M'agrada la seua composició. Enhorabona.

 4. Vicent E ha dit:

  M'agraden les fotos d'arquitectura, i aquesta esta molt ben conseguida. Respecte al soroll, es una particularitat que no em desagrada en absolut, tal vegada perque jo sempre tinc soroll en les meues.
  Moltbona. Enhorabona!!!

 5. Eladio Garcia ha dit:

  Perdona pero no anten les fotos de arquitectura. Respecte al soroll, ¿ podeu dirme con podeu boerlo en una foto tan xicteta sense ampliar en el zoom ? Bull dependre

 6. Vicent Granell ha dit:

  M´agrada i molt , però de segur que milloraria si hagueres pillat una persona al mig de la composició, segur !!
  Cuida´t !!

  • Vicent Martinez ha dit:

   És clar que sí. El que passa, és que, aquesta foto la vaig fer de prova, i després a casa quan la vaig veure a l'ordinador em va agradar. Això no treu que la pròxima vegada que vagi la intenti fer amb algú al fons.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit