Tres elements

Ob. 24-70 LII  f/8  ISO 100
1/650s  1/2500s  1/160s

8 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Als que pense que li falta aire o separació entre ells … els veig massa units…amb tons de color excesius… , aixó si la visió molt bona !!
  Cuida´t !!

 2. Jose Ferrando ha dit:

  La foto la veig molt bona, pero trobe els verds, excessius

 3. Juan Bta Puchades ha dit:

  Opine lo mateix que Ferrando, la visión de la captura m' agrada.
  Saludets cossí.

 4. Jo crec que la intensitat del color és una opció de l'artista. Està comprovat que la percepció del color varia d'una persona a una altra. Crec que les qualificacions de color excessiu són massa autoritàries. Ja ho diu la dita: per a gustos colors. En tot cas es podria manifestar que t'agraden més o menys, però qualificar-los d'excessius comporta el fet d'erigir-se en autoritat colorimètrica. Tu has triat aquest punt de color i com que jo estava allí, en companyia teua, no els trobe en absolut excessius. Eren, si fa no fa, els que recorde que hi havia. Més encara si es té en compte que el sol estava ja molt alt, l'atmosfera molt neta i que estàvem ja tocant el migdia. Parlant de tot un poc, jo haguera enfosquit el cel i l'aigua de la séquia i crec que les línies dels caixers en perspectiva guanyarien protagonisme.

  Salut i color al teu gust.

  • Després d'aquest tutorial, sobre el color, que has impartit, hauré de convidar-ha halgo. La veritat és que em deixes una mica més content amb la meva foto.
   Moltes gràcies per opinar de manera constructiva, perquè puguem anar millorant en els nostres treballs.
   Una salutació

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit