Tots Sants

8 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Més oportú, impossible!
  Les tres fotos les veig molt encertades però en la tercera que en principi hagués estat la millor (per a mi), pense que no ha estat un encert deixar el xiprer darrere la creu, jo m'hagués desplaçat a l'esquerra per postrar també la majestuositat de l'arbre.
  Una sèrie impressionant per les llums, enquadres i tractament del color.

 2. Juan Bta Puchades ha dit:

  M´agradem les tres, eres un crak Viçent.
  Referent a la terçera li faig costat a Ximo.

 3. Juanjo Boix ha dit:

  Me quede en els colors i llums de la terçera

 4. No sé si desplaçar-se i mostrar el xiprer haguera estat encertat o haguera empitjorat la imatge. Caldria estar allí per intentar-ho. Quan he vist les fotografies m'ha semblat com que els faltava vida. És clar, la tonalitat és a posta! Estàs treballant amb molta intenció, Vicent. No tan sols busques plasmar la imatge, sinó comunicar els sentiments que et provoca.
  La tercera és, sens dubte, la més atrevida de composició, però per fer la contra, a mi m'agrada més la segona. La creu amagada per la rama i els nínxols mig ocults al darrere m'inviten a explorar una imatge ben composada. Bé, una altra sorpresa de Vicent Piquer. Valor d'FA en alça!

  Salut!

 5. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Molt Boniques, especialment per a mi la tercera, molt ben fet Vicent

 6. Vicent Granell ha dit:

  M´agrada i molt la 3ª per la seua composició i lluminositat, a més considere que el arbre està just on tenia que estar,el treball el veig redo tot i que a mí no me crida el fer aquest tipus de fotografía . bon treball i de segur que hi han més preparades !!
  Salut !!

 7. J. Ferrando ha dit:

  No se perque jo aposte per la primera.
  Com diuen per als gustos els colors

 8. Carlos Muñoz ha dit:

  Perdona que no t'haja comentat abans les fotos. Com li he dit a Mercèdes aquest tema em dóna yu-yu i no m'agrada, encara que de les tres la que més m'agrada és la 2ª per la composició i de la tercera m'agrada el punt de vista. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit